Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pękające usta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pękające usta

Jak im zapobiec? Jak je "wyleczyć" ?? Niestety często z nerwów "obgryzam" wargi i to dodatkowo pogarsza problem ... Jak dbać o usta, by zawsze były gładkie i całuśne?

Polecam pomadki z serii nivea, dla mnie działają albo jakieś kremy nawilżające, balsamy do ust. To wszystko powinno pomóc. Aha, i powalcz trochę z nałogiem zagryzania warg- też pomoże

Comment

Mój sposób - miodzik! Nakładam codziennie wieczorem na wargi miód, a po 10 minutach zlizuje Działa świetnie, wargi mam miękkie i nawilżone. W dzień, żeby mi nie pękały od klimatyzacji stosuję Tisane, albo szminki Nivea. Neutrogena też ma bardzo fajny balsam do ust.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Płatności bezgotówkowe w biznesie
        vevi
        Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
        19-02-25, 03:44 PM
      • Lustro w przedpokoju
        vevi
        Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
        14-02-25, 03:05 PM
      • Trądzik różowaty czym myć twarz
        vevi
        Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
        14-02-25, 02:07 PM
      • Naturalne sposoby na ból głowy
        vevi
        Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
        14-02-25, 01:48 PM
      • Autohipnoza
        vevi
        Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
        14-02-25, 01:45 PM
      Working...
      X