Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Antybiotyk na trądzik

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Antybiotyk na trądzik

To właściwie pytanie od mojej dwa lata młodszej siostry (w tej chwili jest w liceum). Ma okropny problem z trądzikiem zarówno na twarzy, jak i na ramionach. Chodzi regularnie do kosmetyczki i zostawia u niej masę pieniędzy, chodzi do dermatologa i dostaje masę róznych maści, ale ... Pomyślałam sobie, że przecież musi być jakiś sposób, by zwalczyć to świństwo. Słyszałam kiedyś od kolegi, że miał jakieś zastrzyki na trądzik, poniewaz miał jego bardzo bardzo bardzo "agresywną" odmianę. I podobno pomogło po jakimś czasie. Nie wiem, czy to był antybiotyk, ale podejrzewam, że tak. Wiecie coś na ten temat??

Sama miałam jeszcze niedawno ogromne kłopoty z trądzikiem oraz ogromną liczbą wągrów, więc także jak Twoja siostra często odwiedzałam kosmetyczkę. Dodatkowo lekarz przepisał mi kiedyś antybiotyk Zineryt. Uważam, połączenie zabiegów u kosmetyczki i stosowanie tego specyfiku jest najskuteczniejsze.

Nie jest to lek w formie zastrzyków, ale nanosi się go na skórę twarzy przy pomocy specjalnego dozownika. Antybiotyk ten jest jednym z najmniej toksycznych pośród innych zwalczających trądzik, a efekty były naprawdę zadowalające.

Radzę, aby zapytać o ten właśnie lek

Comment

Duac mi pomógł.

Comment

Lepiej działa iqface. Mnie pomogło w ciągu kilku miesięcy. Mam coraz ładniejszą cerę.

Comment

Dermatolog może przepisać taki antybiotyk jeśli trądzik jest zbyt intensywny.
          Gdy się jest pewnym, można być też zawiedzionym.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X