Moje brwi są dosyć gęste. Właściwie, to ZA gęste. Reguluję je, ale mam wrażenie, że wyglądają trochę bezkształtnie ... Wiem, że brwi to ozdoba twarzy i ich kształt ma duzy wpływ na jej wygląd, ale nie za bardzo wiem, jak się zabrać do ich regulowania, by nadać im ładny kształt... Jak wy regulujecie brwi? Kierujecie się jakimiś specjalnymi "wytycznymi", czy po prostu polegacie na własnym oku ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jak dobrze wykonać regulację brwi?
Collapse
X
-
regulacja brwi to wbrew pozorom bardzo ważna sprawa, ponieważ brwi podkreślają kształt twarzy oraz wpływają także w znacznym stopniu na wygląd makijażu. ja z moją ciemna karnacją, a co za tym idzie bardzo ciemnymi w włoskami muszę szczególnie dbać o brwi, żeby nie wyglądać na zaniedbaną. moje rady w tej kwestii:
- nie wyrywaj włosków z górnej linii brwi, ale z dolnej, tzn. od strony powieki. jeśli będziesz wyrywać górne wkrótce będą odrastać właśnie do góry, co wygląda tragicznie.
- brwi powinny być długości oka, dosięgać do jego kącika zewnętrznego
- pamiętaj o rozdzieleniu brwi nad nosem, jedna brew to strasznie nieestetyczna sprawa
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment