hej, czytałam ostatnio, że wiele bardzo młodych gwiazd show businessu zaczyna stosować kremy przeciwzmarszczkowe. właśnie dlatego też zaczęłam się zastanawiać w jakim konkretnie wieku należy zacząć stosować tego typu kosmetyki ? rozpoczęcie korzystania z nich zbyt późno może nie przynieść pożądanych efektów, lecz czy aby na pewno zdrowo jest je nakładać w wieku 20 lat ? jakie są Wasze opinie na ten temat ? jakich kosmetyków tego typu używacie ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kremy przeciw zmarszczkom
Collapse
X
-
bez przesady, proces staarzenia zaczyna się dopiero od 25 wieku, ale i tak należy się powstrzymać od stosowania kremów przeciwzmarszczkowych, racze lepiej sięgnąć po krem dotleniający, opóżniający proces starzenia, przecież kremy przeciwzmarszczkowe uzalezniają cerę i po ich stosowaniu nie zmozesz już je odstwić, ponieważ ich odtawienie powoduje znaczne pogorszenie wyglądu cery, więc radzę się 100 razy zastanowić przed zakupem.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Czy może ktoś z Was zdecydował ię na połózenie paneli winylowych w kuchni?
Jak Wam się to sprawdziło i czy jesteście zadowoleni?...-
Channel: Tryb Życia
14-07-25, 09:39 AM -
-
Hey there to every single one of our soothing water enthusiasts! There's nothing quite like sinking into a soothing jacuzzi after a stressful day....
-
Channel: Kosmetyki
10-07-25, 06:25 PM -
-
Czy możecie kogoś zarekomendować? I dziewczyny jak sobie radzić z bólem przy stosunku?...
-
Channel: Ciało
09-07-25, 03:35 PM -
-
Jak się ratujecie przed upałem? Ja już mam dosyć, wszystko paruje w powietrzu
-
Channel: Ciało
09-07-25, 12:20 PM -
Comment