Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

łuszczenie się skóry

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• łuszczenie się skóry

witam wszystkich, po powrocie z urlopu zauważyłam, że skóra mojej twarzy w znaczącym stopniu łuszczy się i odpada drobnymi kawałkami, co wygląda okropnie ! ucierpiał szczególnie mój nos.
    niestety stosowanie peelingów, a potem kremów nawilżających nie przyniosło zamierzonego efektu, dlatego też zwracam się z moim problemem do Was: co zrobić, aby doprowadzić skórę twarzy znów do równowagi ?

czy stosowanie oliwki może pomóc ?

jak Wy radzicie sobie z podobnymi problemami ?
    proszę pomóżcie !

może warto zastosować oliwkę ? najlepsza myślę będzie taka dla dzieci, ponieważ będziesz miała pewność, iż jeszcze bardziej nie podrażni Twojej skóry.
    warto ja zastosować, aby doprowadzić skórę twarzy do równowagi, ale niezbyt długo, ponieważ jest to środek silnie natłuszczający, spróbuj, myślę, że warto

Comment

A stosowałaś już maseczki złuszczające? Są bardzo skuteczne - stary naskórek jest ściągany razem z maseczką, a potem skóra staje się niesamowicie gładka i przyjemna w dotyku Trochę towarzyszy temu uczucie... jak po botoksie, ale myślę że po zastosowaniu nawilżającego kremu po zabiegu będzie dobrze

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X