Mamy w firmie open space, około 30 osób i kawa to temat rzeka – każdy coś innego, jedni chcą mocną, drudzy mleczną, inni tylko espresso. Teraz mamy zwykły automat z kapsułkami, ale robi się kolejka, kawa smakuje przeciętnie i ogólnie nie zdaje egzaminu. Myślimy o zmianie, tylko nie chcemy czegoś, co zaraz się rozsypie albo będzie wymagać miliona ustawień. Ktoś może ogarniał taki temat i ma jakiś pomysł?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kawa na open space
Collapse
X
-
Przy tylu osobach kapsułki to średni pomysł – szybko się kończą, wychodzi drogo i są mało elastyczne. Możesz zobaczyć rozwiązania typu dzierżawa profesjonalnego ekspresu – np. na https://www.tchibo-coffeeservice.pl/ mają ofertę właśnie pod firmy, gdzie jest sporo ludzi. Są tam ekspresy ciśnieniowe, które robią różne rodzaje kawy i mają duże pojemniki, więc nie trzeba ich co chwilę uzupełniać. Dodatkowo można ogarnąć kawę w zestawie i mieć spokój z zamawianiem z różnych miejsc. No i jak coś się zepsuje, to nie Ty to naprawiasz. Jak się dobrze dogadasz, to nawet konfiguracja pod wasze potrzeby może być w pakiecie. To rozwiązanie może ogarnąć temat raz a porządnie.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Czy może ktoś z Was zdecydował ię na połózenie paneli winylowych w kuchni?
Jak Wam się to sprawdziło i czy jesteście zadowoleni?...-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 09:39 AM -
-
Hey there to every single one of our soothing water enthusiasts! There's nothing quite like sinking into a soothing jacuzzi after a stressful day....
-
Channel: Kosmetyki
10-07-25, 06:25 PM -
-
Czy możecie kogoś zarekomendować? I dziewczyny jak sobie radzić z bólem przy stosunku?...
-
Channel: Ciało
09-07-25, 03:35 PM -
-
Jak się ratujecie przed upałem? Ja już mam dosyć, wszystko paruje w powietrzu
-
Channel: Ciało
09-07-25, 12:20 PM -
Comment