Myślę nad zmianą telefonu i biorę 2 rodzaje pod uwagę: dotykowy i z normalną klawiaturą. Czy np. długie paznokcie przeszkadzają w pisaniu na dotykowym ekranie? I jak jest z usterkami takich telefonów (bo jak sądze, są bardzo delikatne) - proszę o radę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kobiecy telefon
Collapse
X
-
Też mam dotykowy, ale tak szczerze...już bym takiego nie kupiła mam LG Cookie, niby fajnie, telefonik leciutki i przyjemny w użyciu, bardzo intuicyjne menu, fajny duży wyświetlacz (główna zaleta dotykowych :P), ale ja piszę dużo smsów i po kilku miesiącach korzystania z telefonu powoli zaczyna mnie denerwować to "stukanie" w ekranik. Gdybym teraz miała kupić nowy telefon, to zaproponowałabym Ci taki...półdotykowy Z czułym ekranem, ale i z wysuwaną klawiaturą. Np. LG Secret (http://www.realgeek.com/wp-content/u...t-lg-kf750.jpg). Koleżanka ma taki już prawie rok i bardzo sobie chwali.
A jeśli chodzi o fajne telefony z wyświetlaczem... to chyba nikogo nie zaskoczę że iPhone króluje
Jeśli boisz się, że mógłby się wyświetlacz zarysować, to najczęściej w zestawie (ale słyszałam, że można też kupić osobno) są dołączone takie grube folijki do naklejenia na ekran. wtedy już nic się nie rysuje, a po jakimś czasie można ją wymienić na nową
Comment
-
oj tak, o tym pisaniu smsów też coś wiem - strasznie denerwujące. mam samsunga omnie i900 i zamiast literki z, bardzo często naciskam przez przypadek 'wyślij' i odbiorca dostaje np. poł słowa, zamiast całego smsa ;p a na ekranie też mam zainstalowaną folię ochronną - super sprawa, o zarysowaniach ekranu wtedy nie ma mowy, a jak się zniszczy, wymieniasz na nową
ale generalnie telefon bardzo kobiecy (fajny dotykowy rysik, który pomaga w pracy z menu dotykowym), no i design... wprost śliczny. systemem operacyjnym jest windows mobile, dzięki któremu mogę się zgrać w 100% z moim laptopem - wszystkie terminy, zadania itp są przenoszone na komórkę! pomocne, szczególnie jeśli się dużo pracuje z komputerem.
Comment
-
Kilka miesięcy temu kupiłam telefon z dotykowym ekranem i także martwiłam się o to, że wyświetlacz nie będzie reagował na paznokcie. Wybrałam LG Renoir i, jak dla mnie, jest fantastyczny. Dotykam do paznokciami i wszystko działa, jak powinno. Ma ładny kształt, jest elegancki. Ma też rysik, ale używałam go tylko na początku. Do tego prosty w obsłudze
Jeśli chodzi o kobiece telefony, to moim ulubionym jest LG Prada 2 <3 Jest po prostu piękna... Z resztą nazwa mówi sama za siebie. Jego wadą jest tylko cena
Co do iPhona, to z długimi paznokciami BARDZO trudno się na nim cokolwiek robi, aczkolwiek jeśli mówimy o funkcjonalności, to faktycznie króluje
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment