Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

legginsy ...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• legginsy ...

Fajna rzecz, ale ostatnio nosi je większość dziewczyn ... Strasznie głupio to wygląda, gdy np. stoję na przystanku i 5 na 6 dziewczyn ma na sobie legginsy (oczywiście czarne).. Czym można je zastąpić, by nie wyglądać, jak wszyscy?
    A i .. co sądzicie o noszeniu do leginsow zwykłej bluzki NIE-TUNIKI ? Takiej bluzki, która odsłania pupę I NIE TYLKO ? Moim zdaniem wygląda to bardzo nieestetycznie. Jak myślicie?

O nie nie - jeżeli już leginsy, to albo tunika, albo bluzka na tyle długa, że sięga przynajmniej do 1/3 uda i zakrywa pupe. Dobrze wyglądają, ale raczej u młodych dziewczyn i raczej do balerinek albo modnych teraz korków/koturn. Leginsy można łatwo zastąpić bardzo wąskimi rurkami np czarnymi albo spodniami w kantke, z poszerzanymi biodrami i wiązaną wstążką dookoła bioder (też ostatni trend) - ale do tych ostatnich bluzka koniecznie na biodrach się kończąca, żeby było widać wstążkę i krój spodni.

Comment

Połączenie leginsy + tyłek na wierzchu jest dla mnie nie do zaakceptowania. Niektóre dziewczyny noszą leginsy do eleganckiej KOSZULI (eleganckiej, wizytowej, sięgającej kości udowej), a do tego eleganckie buty i torebka. Moim zdaniem wygląda to tragicznie i bardzo, ale to bardzo nie stylowo... Wygląda to tak, jakby za wszelką cenę chciały pokazać swoją zgrabną (albo i nie) pupcię. Może przesadzam ...?

Ostatnio modne są mocno wzorzyste leginsy. To może być jakaś alternatywa dla zwykłych czarnych. Nogi wyglądają szczupło, a jednocześnie jest mała szansa, że będziesz wyglądać tak samo, jak 3 Twoje przyjaciółki

A co sądzicie o tych wstrętnych błyszczących leginsach, które przypominają skórę węża? Dla mnie MEGAobciach. Nie wiem, jak to powiedzieć przyjaciółce, która je uwielbia...

Comment

Ja lubię legginsy, bo są wygodne, nigdzie nie cisną, czuję się bardzo "wolna". Zgadzam się z wami dziewczyny, że otwierać pupę z legginsami jest przesadą, bo legginsy to są zwykłe rajstopy, tylko że nieco grubsze, a więc noszenie tego czegoś z elegancką bluzką wygląda co najmniej nieestetycznie.
        Wydaję mi sie jednak, że noszenie legginsów z dłuższą koszulą jest niezłe, fajnie też wygląda z szerokim pasem na biodrach, czy też na talii. Faktem jest, że wiele dziewczyn (tak to wygląda z obserwowania większości z nich) nie potrafi to dobrze na siebie założyć i ubrać te legginsy z czymś co by do nich pasowało.
        No i ostatnia rzecz - na szczupłych dziewczynach tlegginsy wygląda uroczo, ale tylko na szczupłuch.

Comment

Ja lubię nosić legginsy z długą koszulą i nie uważam tego za niestylowe, ale teraz lepsze są do dłuższych bluzek i tunik cieniutkie paski. Szerokie są już passé. Polecam legginsy w kwiaty - ożywią każdą stylizację. Świetnie wyglądają np. z jeansową kurtką lub kamizelką. Legginsy mają to do siebie, że są bardzo uniwersalne - pasują zarówno do całkiem eleganckich kreacji, jak i delikatnych dziewczęcych, kończąc na nieco bardziej szalonych glam-rock'owych. Ostatnio, chociaż nie cierpię panterki (szczególnie tej tandetnej), skusiłam się nawet na ten wzór na legginsach, ponieważ do czarnej gładkiej bluzki oraz butów i torebki z ćwiekami wyglądał... ciekawie i drapieżnie. Wracając do pytania na początku tematu - jeśli ktoś ma ładną pupę to może ją odkryć, czemu nie, oczywiście w granicach dobrego smaku (np. jeśli są to legginsy imitujące jeansy).. tylko czemu niektóre dziewczyny zakładają do tego stringi, które im się mocno odznaczają?? i ..to jest dopiero nieestetyczne!!!!

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X