Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kombinezony

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kombinezony

hej, ostatnio w sklepach natknęłam się na wiele modeli kombinezonów, które w poprzednim sezonie nie były w ogóle dostępne.

co o nich sądzicie ? czy uważacie, że to interesująca alternatywa dla letnich zestawów typu szorty + top lub sukienka ? jak powinien wyglądać kombinezon idealny i do czego go w ogóle nosić ? jak dobrać buty ??

a może jest to Waszym zdaniem tymczasowy, nieudany trend ?

czekam na Wasze opinie !

Mnie się one nie podobają i raczej nie kupiłabym sobie takiego CZEGOŚ ... Nie wiem, co jest z nimi nie tak, ale ja mówię im NIE ... Wydaje mi się, że ten trend opuści nas tak szybko, jak się pojawił ... Jest to oczywiście jakaś alternatywa, ale mnie się kojarzy ze śpioszkami dla niemowlaków. Jak widzę kobietę w czymś takim, to takie mam właśnie skojarzenia - że założyła coś za małego.
    Jeśli mam mówić o butach, to wydaje mi się, że powinny być raczej skromne, ponieważ sam ten kombinezon jest raczej taką DZIWNĄ i NIESPOTYKANĄ rzeczą, że więcej udziwnień już nie potrzeba. Warto zachować umiar, jak z resztą we wszsytkim

Comment

moja mama nazywa tego typu ubrania "pajacykami", więc może coś w tym jest nazwa pochodzi oczywiście od typu ubranek dziecięcych tak przypominających modne ostatnio kombinezony.

natomiast na poważnie to uważam, że jest to kiepskie rozwiązanie na lato, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę obecne upiorne upały !

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X