Jestem ciekawa, jakie macie podejście do ubierania się. U mnie to wieczne niezdecydowanie: komfort czy bardziej kobiecy styl? Do tego często mam problem z dopasowaniem ubrań do siebie, co wpływa na to, jak się ze sobą czuję. Zazwyczaj sięgam po jasne odcienie – beże, kremy, biel – bo dobrze się w nich czuję, ale nie zawsze się sprawdzają. Jakieś rady?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jak podchodzicie do ubierania się
Collapse
X
-
Ja ubieram się zależnie od tego na co mam ochotę w danym dniu. Nie musisz się ubierać tylko w jednym stylu. A inspiracji też jest masa np na pinterescie.
NO i polecam stawiać głównie na polskie marki ubrań i obuwia. Dostniesz znacznie lepszą jakość:
Sztyblety damskie w klasycznych i nowoczesnych fasonach. Wygodne modele na jesień i zimę, w tym wersje skórzane, na grubej podeszwie i na obcasie.
Mega fajne buty ma chociażby Lamanti
Najnowsze wątki
Collapse
-
Jestem ciekawa, jakie macie podejście do ubierania się. U mnie to wieczne niezdecydowanie: komfort czy bardziej kobiecy styl? Do tego często mam problem...
-
Channel: Ubrania
Wczoraj, 01:22 PM -
-
Mam nieregularne miesiączki i dziwne bóle podbrzusza od kilku miesięcy - myślicie że to może być coś poważnego? Boję się iść do lekarza.
-
Channel: Tryb Życia
11-02-26, 03:29 PM -
-
Kochane,
Mam problem ze zbyt częstym chodzeniem do łazienki i oddawaniem moczu. Ten okres czasu się zmniejsza, praktycznie muszę chodzić co...-
Channel: Kosmetyki
09-02-26, 10:16 AM -
-
Co najlepiej pomoże w walce z kurzajkami? Czy ktoś może z tym walczył w ostatnim czasie? Mam jedną na nodze i nie wiem jak ją usunąć
...
-
09-02-26, 09:58 AM -
-
Hej dziewczyny, mam dość nietypową, krępującą dla mnie sprawe.
Od jakiegoś czasu mam tak, że dosłownie nie mogę przestać jeść. Jedząc...-
06-02-26, 11:05 AM -

Comment