Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

asymetryczne sukienki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• asymetryczne sukienki

ostatnio supermodne stały się asymetryczne sukienki, a pod wpływem tego trendu i ja kupiłam sobie podobną rzecz. niestety słabo przemyślałam mój zakup, ponieważ teraz, w warunkach domowych zupełnie nie wiem co do niej dobrać ! buty nie stanowią mojego problemu, lecz "góra" i torebka. uważacie, że torebka na ramię jest dopuszczalna do takiego kroju sukienki czy wyłącznie kopertówka ? oraz mój największy problem: z czym mogę połączyć asymetryczną sukienkę ? z żakietem czy też powinno to być coś innego ? czekam na Wasze opinie !

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Ogrzewanie do nowego domu
    Nonni
    Czy możęcie polecić ogrzewanie do nowego domu?
    Pompe ciepła czy ogrzewanie gazowe?...
    Wczoraj, 10:55 AM
  • Kiedy planować ogród
    Nonni
    Jestem w trakcie budowy i zastanawiam się keidy najlepiej jest już zająć się ogrodem?...
    Wczoraj, 10:11 AM
  • Gotowe dania ze słoików
    Gabriel20
    Cześć, chciałbym zebrać opinie na temat rozwiązania jakim są gotowe dania w słoikach. Przy obecnym braku czasu zaczynam szukać czegoś, co da...
    22-01-26, 01:29 PM
  • Kolposkopia
    vevi
    Hej dziewczyny, czy któraś z was miała wykonywaną kolposkopię oraz pobieraną biopsję? Niestety wyszła mi nieprawidłowa cytologia i dostałam...
    21-01-26, 10:10 AM
  • Rzeszów ginekolog
    Nonni
    Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku...
    19-01-26, 01:49 PM
Working...
X