Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

River Island

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• River Island

hej, założyłam ten wątek dla wszystkich sympatyków tej sieciówki, abyśmy mogli wymieniać się opiniami, spostrzeżeniami i innymi informacjami dotyczącymi ubrań z River Island !

co sądzicie o nowej kolekcji jesiennej, która dopiero co pojawiła się w sklepach ?

jakie są relacje cenowe ?

jak myślicie, co zostanie jesiennym hitem ?

1. Ja nowej kolekcji jeszcze nie widziała, ponieważ bardzo dawno nie byłam w sklepie ...
    2. Ceny są raczej wysokie, jak na "sieciówkę". Aczkolwiek... Mam kilka koszul z tego sklepu i są bardzo dobrej jakości. Nosze drugi rok i naprawdę nic sie z nimi nie dzieje. W dodaku po praniu nie są zmięte, jak większość koszul. Mam tez jakieś krótkie spodenki - i to samo. Po wielu wielu miesiącach noszenia sa jak nowe. Ale z drugiej strony mam też sweterek, który zmechacił się po ok 3 tygodniach... Także ... Czasem warto zapłacić więcej za jakość, ale ja radzę wcześniej ocenić, czy tkanina jest tego warta....
    3. Zdaguję, że futrzane czapki i rękawiczki
    4. Jeśli chodzi o wzory i fasony w River Island, to... uwielbiam. Po prostu uwielbiam. Zwłaszcza sukienki... Bardzo oryginalne kroje, kolory, materiały. Gdybym mogła, wykupiłabym wszystkie... <3

5. Jeszcze bardzo mi się podoba, że większość ciuchów można zobaczyć w internecie River Island . To bardzo ułatwia sprawę, kiedy szukamy czegoś konkretnego ...

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
    X