Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

River Island

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• River Island

hej, założyłam ten wątek dla wszystkich sympatyków tej sieciówki, abyśmy mogli wymieniać się opiniami, spostrzeżeniami i innymi informacjami dotyczącymi ubrań z River Island !

co sądzicie o nowej kolekcji jesiennej, która dopiero co pojawiła się w sklepach ?

jakie są relacje cenowe ?

jak myślicie, co zostanie jesiennym hitem ?

1. Ja nowej kolekcji jeszcze nie widziała, ponieważ bardzo dawno nie byłam w sklepie ...
    2. Ceny są raczej wysokie, jak na "sieciówkę". Aczkolwiek... Mam kilka koszul z tego sklepu i są bardzo dobrej jakości. Nosze drugi rok i naprawdę nic sie z nimi nie dzieje. W dodaku po praniu nie są zmięte, jak większość koszul. Mam tez jakieś krótkie spodenki - i to samo. Po wielu wielu miesiącach noszenia sa jak nowe. Ale z drugiej strony mam też sweterek, który zmechacił się po ok 3 tygodniach... Także ... Czasem warto zapłacić więcej za jakość, ale ja radzę wcześniej ocenić, czy tkanina jest tego warta....
    3. Zdaguję, że futrzane czapki i rękawiczki
    4. Jeśli chodzi o wzory i fasony w River Island, to... uwielbiam. Po prostu uwielbiam. Zwłaszcza sukienki... Bardzo oryginalne kroje, kolory, materiały. Gdybym mogła, wykupiłabym wszystkie... <3

5. Jeszcze bardzo mi się podoba, że większość ciuchów można zobaczyć w internecie River Island . To bardzo ułatwia sprawę, kiedy szukamy czegoś konkretnego ...

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X