Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Suknie ślubne - co jest modne?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Suknie ślubne - co jest modne?

Dziewczyny - jakie suknie ślubne są aktualnie na czasie?
    Szukamy sukni ślubnej, która będzie oryginalna, ale nie przesadzona...
    Możecie podać przykłady takich?
    Chodzi o zdjęcia ;-)

No np. powiedz mi jak ci odpowiada taka sukienka:
    Suknia
    Twój styl czy nie za bardzo?

Comment

Trudno powiedzieć dokładnie jaki styl mi odpowiada, ale na pewno tak suknia się w nim mieści. Jest dosyć oryginalna i ma niestandardowy fason. O to właśnie chodzi. Takie suknie są aktualnie na topie?

Comment

Ehhh... wieczne pytanie o to co jest teraz na topie nie ma sensu. Sama powinnaś ocenić, co jest na tym topie, a co nie.
        Jeśli suknia będzie modna, a nie będzi ci odpowiadała, to taką kupisz? No chyba nie, tak więc pytanie jest proste - czy taka suknia ci odpowiada?

Comment

Szczerze mówiąc, to jeśli miałabym sama dokonywać wyboru to zdecydowałabym się na taką:
          Suknia
          Przynajmniej z tego sklepu, który wskazałaś. Jak widzisz suknia jest bardzo daleka od typowych sukien ślubnych ;-)

Comment

Hehe... szczerze mówiąc to takiej sukni jeszcze nie widziałam ;-) Faktycznie - jest bardzo efektowna i oryginalna. Ona jest za kolano? Ksiądz się nie będzie buntował? ;-)

Comment

Ja bym raczej zadała pytanie czy kupić suknię czy wynająć. Bo jakby nie było suknia jest na raz? w takim sensie, że ślubu codziennie się nie bierze, a sukienka jednak trochę kosztuje. Znalazłam taką z kolekcji na rok 2012 na favore.pl tylko niestety nie wiem jaka cena. Po wyglądzie widzę, że chyba do najtańszych nie należy, ale i wzór i krój są oryginalne, takie "ę ą". Modelka wygląda niemalże jak lalka.
              Suknie ślubne 2012 najnowsza kolekcja, Gdańsk, pomorskie - Favore.pl

Comment

Jeszcze nie przymierzałam, ale wydaje mi się, że za kolano. Ksiądz? Jest fajny, tolerancyjny i nie będzie się raczej buntował ;-) Myślisz, że to dobry wybór? Wynajem sukni całkowicie odpada. Ten dzień jest dla mnie zbyt istotny ;-)

Comment

To ty jesteś zdecydowanie najważniejszą osobą w tym dniu, tak więc sama powinnaś decydować o tym, jaka będzie suknia. Jeśli ta ci odpowiada to nie zastanawiaj się zbyt długo ;-) Ja uważam, że jest naprawdę fajna :-)

Comment

Hej
                    Powiem Wam , że każda suknia ślubna jest piękna - bez wzgledu na modę. Bo to własnie panna młoda decyduje o tym jaki ma ona charakter i w czym jest jej dobrze ;-) Osobbiscie polecam czerwone - bo są oryginalne . Podobają mi się takie np w tym rodzaju - moze i wam przypadnie do gustu ;-) -> Czerwone suknie ślubne | Kobiecy Wizerunek

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                    X