Przyznajcie dziewczyny, czasem nachodzi taka okropna chęć na chipsy, albo tego typu niezdrową przekąskę Jak zrobić domowym sposobem pyszne, zdrowe chipsy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zdrowe chipsy
Collapse
X
-
Robiłam sobie kiedyś takie chipsy w domu. Kroi się surowe obrane ziemniaki w cieniutkie plasterki a następnie smaży na głębokim oleju. Nie wiem czy jest to takie zdrowe, ale na pewno zdrowsze od tych kupionych Można też posypać je potem papryką słodką lub ostrą (taką do kupienia w torebkach) jeśli lubisz taki smak
-
Ja bym w ogóle nie powiedziała, że czipsy są zdrowe... Zapychają żołądek, powodują zaparcia, wzęcia, źle działają na cerę (sól, ostre przyprawy, sztuczne dodatki)... Same wady. Ale to fakt, czasem też mam ochotę "zjeść coś niezdrowego". Ja mam na to taką metodę, że po prostu jem sobie te czipsy , czy cokolwiek, na co mam ochotę do woli RAZ na jakiś czas. Raczej DŁUŻSZY czas. ale jednak czasami sobie na to pozwalam. w małej ilości. Takie dawkowanie na pewno nie zaszkodzi.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment