Warto je kupić? To jest produkt dla osób, które chcą się odchudzać, czy po prostu przekąska? Jakie zalezy mają wafle ryżowe i czy spozywanie ich w dużej ilości moze być groźne dla mojej figury? Widziałam w sklepie różne smaki/rodzaje i wydaje mi się, ze mogłabym zastąpić waflami moje dotychczasowe przekąski, czyli krakersy, batoniki i paluszki Jak myślicie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wafle ryżowe
Collapse
X
-
Nie chcę cię zasmucać, ale nie mają za duo wartości odżywczych, jest to tak zwany "nadmuchany ryż", wafle ryżowe nie napełiają żołądek tak jak się wydaje, a więc można zjeść całe opakowanie i w wyniki tego przetyć, bo tak właśnie działają. Lepsze są te wasy, ale takie razowe i wielozbożowe. Tylko że też nimi sięnajeść jest trudno, leszpe są ciemne bułeczki - się napewno najesz,a w dodatku są dużo zdrowsze niż słodycze i batoniki.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment