Słyszałam, że lepsza(tj. zdrowsza) jest niegazowana. Ale... Dlaczego właściwie? Co jest w gazowanej niedobrego? Mógłby mi ktoś powiedzieć, czym one się tak naprawdę różnią?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
woda gazowana/niegazowana
Collapse
X
-
Woda gazowana, to znaczy, że sztucznie jest nasycona dwutlenkiem węgla. Możesz mieć po niej uczucie pełności w brzuchu, czy czuć się trochę "wzdęta". Zależy- różnie działa na różne osoby, ale też zależy ile jej pijesz dziennie.
Jeśli jesteś fanką wody gazowanej to może spróbuj przerzucić się na picie wody lekko gazowanej (chyba Nałęczowianka ma taką), albo naturalnie gazowanej (Muszynianka bodajże).
Najnowsze wątki
Collapse
-
Hej, czy któraś z dziewczyn boryka się z nerwicą? Byłam dziś w pracy i się zdenerwowałam bardzo bo się pokłóciłam z chłopakiem. Pracowałam...
-
Channel: Tryb Życia
09-03-26, 12:21 PM -
-
Cześć! Rozważamy zorganizowanie na weselu stołu z alkoholami i instrukcjami do kilku prostych drinków, które goście mogliby zrobić samodzielnie,...
-
06-03-26, 10:48 AM -
-
Tradycyjne środowiska gier często wydają się mechaniczne, reagując w ten sam sposób na każdego użytkownika. Nowoczesny ekosystem musi być dynamiczny,...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
27-02-26, 11:25 PM -
-
Które elementy wyposażenia lub sprytne rozwiązania w waszym domu najbardziej ułatwiają codzienne życie i polecilibyście je osobom planującym własny...
-
27-02-26, 01:22 PM -

Comment