ostatnio czytałam o bardzo modnej kiedyś diecie kapuścianej. jedzenie codziennie spejcalnie przygotowanej zupy - czy to się przypadkiem zbyt szybko nie nudzi? owszem, taka zupa nawet dobra jest, ale jeść ją codziennie po kilka porcji?! i czy to wogóle działa? niech się ktoś wypowie, jak ją stosowałyście, czy warto.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
dieta kapuściana
Collapse
X
-
oj bardzo dobra dieta. mnie nie znudziła, zupa kapuściana jest pyszna!! jadłam ją 3 razy dziennie, do tego czasami pełnoziarnisty chleb lub bułka i schudłam w tydzień 3kgwarto! zwłąszcza, że taka zupa droga nie jest, jej ugotowanie nie zajmuje zbyt dużo czasu - to są podstawowe jej plusy, przynajmniej dla mnie
-
Od kilku miesięcy odchudzam się z http://www.oodchudzanie.fora.pl/odch...czenia,22.html Wyniki są niezłe
Comment
-
Dieta kapuściana? To już w ogóle dla mnie nowość. Co to nie wymyślą... Ja zdecydowanie wolę coś bezpiecznego dla zdrowia i efektywnego w odchudzaniu. A mianowicie dietę pudełkową. Zobaczcie sobie ranking firm cateringowych https://dietly.pl/catering-dietetyczny/myslowice i zastanówcie się czy nie lepiej zdecydować się właśnie zdrowe, wartościowe posiłki.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
-
Channel: Nowe Technologie
19-02-25, 03:44 PM -
-
Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
-
Channel: Ubrania
14-02-25, 03:05 PM -
-
Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 02:07 PM -
-
Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 01:48 PM -
-
Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
-
Channel: Tryb Życia
14-02-25, 01:45 PM -
Comment