hej, czytałam ostatnio o nowej, super diecie, która polega na uwolnieniu organizmu z toksyn poprzez picie soków owocowych. przepisem na schudnięcie z tą dietą 2,5 kg jest picie przez 3 dni 6 świeżo wyciskanych soków oczyszczających Blue Print Cleanse w określonej kolejności. jest to już podobno ogromny hit w Nowym Jorku, a co Wy sądzicie o takim sposobie na pozbycie się zbędnych kilogramów ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Bpc ?
Collapse
X
-
W moim przypadku żadna dieta nie działała. Robiłam to co zalecali dietetycy, ciągle ćwiczyłam, a skutków nie było widać. Dopiero foreverslim- www.odchudzanko.czo.pl/topics2/12.htm pomogło mi zrzucić 5 kg. Planuję schudnąć jeszcze co najmniej trzy
Najnowsze wątki
Collapse
-
Czas najwyższy zawalczyć o lepszą sylwetkę. Chciałam Was podpytać o kwestie organizacyjne, a dokładniej o to, czy wybór między dietetykiem przyjmującym...
-
Channel: Dieta
03-06-26, 11:51 AM -
-
Cześć! Szukam sprawdzonej firmy sprzątającej w Gdyni i przy okazji chcę podpytać o Wasze doświadczenia, bo to mój pierwszy raz z taką usługą....
-
Channel: Tryb Życia
21-05-26, 10:25 AM -
-
1. U kogo robiłyście ? Jaka kwota?
2. Czy jesteście zadowolone? A może żałujecie bądź coś poszło nie tak?
3. Jak wasza rekonwalescencja...-
18-05-26, 12:21 PM -
-
Hej, szukam ciekawych zabawek do ogrodu

Czym bawia się obecnie Wasze maluchy?...-
12-05-26, 02:34 PM -
-
Hej, czy któraś z was dostała diagnozę zaburzeń osobowości narcystycznych? Terapueta twierdzi że je mam i nie bardzo akceptuje to że ja uważam,...
-
05-05-26, 11:06 AM -

Comment