Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Plastyka powiek Kraków

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Plastyka powiek Kraków

Opadnięte powieki, worki pod oczami, które mam od zawsze, jest to kwestia genów
    Mam 21 lat i hashimoto, czy plastyka powiek będzie dobrym pomysłem? Jakiego lekarza polecacie?​

Plastyka na powieki, a pod oczy to stymulatory. Mam cienie pod oczami od dziecka i nawet retinol/ retinol nie pomaga, ani witamina C.
    W Krakowie polecam udanie się do kliniki:

Wykonują profesjonalnie takie zabiegi i powinni Ci powiedzieć kiedy mają wolne terminy.​

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Sposoby na poprawę trawienia
      vevi
      Lekkie posiłki zwykle nie sprawiają mi problemu, ale kiedy zjem coś smażonego albo bardziej sycącego, brzuch reaguje natychmiast: czuję rozpieranie,...
      Wczoraj, 01:45 PM
    • Plastyka powiek Kraków
      freles
      Opadnięte powieki, worki pod oczami, które mam od zawsze, jest to kwestia genów
      Mam 21 lat i hashimoto, czy plastyka powiek będzie dobrym pomysłem?...
      Wczoraj, 10:34 AM
    • Otwarcie salonu fryzjerskiego
      freles
      Jakie są koszty startu małego salonu i na czym można zaoszczędzić na początku?
      Wczoraj, 10:01 AM
    • Jak podchodzicie do ubierania się
      vevi
      Jestem ciekawa, jakie macie podejście do ubierania się. U mnie to wieczne niezdecydowanie: komfort czy bardziej kobiecy styl? Do tego często mam problem...
      12-02-26, 01:22 PM
    • Szukam lekarza w Niepołomicach
      freles
      Mam nieregularne miesiączki i dziwne bóle podbrzusza od kilku miesięcy - myślicie że to może być coś poważnego? Boję się iść do lekarza.
      11-02-26, 03:29 PM
    Working...
    X