Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

taniec :) !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• taniec :) !

hej, co uważacie na temat tańca jako przepisu na zrzucenie zbędnych kilogramów, zdobycia dobrej kondycji oraz sposobu na poruszanie się z gracją ?

czy chciałybyście, chodzicie lub chodziłyście na jakieś zajęcia taneczne ? w jakiej formie i z jaką częstotliwością się one odbywały ? czy możecie polecić jakieś szkoły w swoich miastach ? i najważniejsze, nauka jakiego stylu (slasa, rock'n'roll, współczesny itd.) może najlepiej wpłynąć na moje ciało ?

Szkoła Polańskiego jest najlepsza w nauce tańca towarzyskiego - męczące są te zajęcia, dużo się uczysz i jesteś bardzo zadowolana z rezultatów nauki, o zrzucaniu kilogramów nic powiedzieć nie mogę, bo t nie było moim celem. ) Ale jak byłam na afrodance w Zdroficie na Mokotowie to rzeczywiście zajęcia są tak intensywne, że nie odczuwając wysiłku bylam tak spocona i zmęczona, ze prawdwopodobnie dalo to większe efekty niz taniec towarzyski.

Comment

Ja uważam, że to super sposób Dla mnie najlepszy z możliwych. Ponieważ wydobywa z Ciebie kobiece ruchy , więc nie tylko poprawia sylwetkę, ale także sprawia, że poznajesz swoją kobiecość i seksapil

Ja chodziłam na taniec, który nazywał się Funky hip hop, ale to nie było to ...:d Chętnie zapisałabym się na salsę ... Czuję, że drzemie we mnie nieodkryty talent

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X