I jeszcze jedno pytanie z dziedziny sport/siłownia Jaki rodzaj brzuszków jest najlepszy, żeby pozbyć się nadmiaru tkanki tłuszczowej z okolic bioder / środa brzucha (przy figurze gruszki) ? Słyszałam coś kiedyś o jakiejś metodzie seryjnego powtarzania poszczególnych rodzajów brzuszków z nogami w górze, potem z dłońmi splecionymi itp., ale nie wiem dokładnie jak to się nazywa i nie mogę tego nigdzie znależć. Wiecie coś może na ten temat?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Brzuszki
Collapse
X
-
tak, istnieje coś takiego: jest to aerobiczna 6 weidera. działa ona na wszystkie partie brzuszka i w widoczny sposób dzień w dzień modeluje nam mięśnie. działa! dlaczego aerobiczna? wysiłek aerobiczny to taki, który trwa dłuzej niz 4 minuty, tlenowy - stosowany w ćwiczeniu wytrzymałości i redukcji tkanki tłuszczowej (ta z kolei spalana jest dopiero po 20 min ćwiczeń). gdy robimy zwykłe brzuszki trwa to często krócej niż 4 minuty, co sprawia, że wysiłek staje się wysiłkiem anaerobowym (beztlenowym) i wtedy ćwiczymy tylko siłę, często powstają zakwasy.
Aerobiczna 6 Weidera - tu jest cały cykl ćwiczeń opisany, powodzenia!
-
Wiem, że lepiej zmniejszać brzuch, ale ja znam sposób na powiększanie. Spójrzcie na iqman opinie.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment