Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy chłopak może być FLEJĄ?!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy chłopak może być FLEJĄ?!

Nie uważacie, że to nie w porządku, że my się tak stroimy, a oni są flejami ?
    Zauważyłyście to, że ONI często ubierają się w to, co im wpadnie pod rękę, albo w to, co wyprała im mama?:d Jak jedzą, to wszędzie dookoła jest bałagan, podczas, gdy my kroimi widelcem i nożem ? Jak to jest, czy fakt, iż jakaś osoba jest MĘŻCZYZNĄ zwalnia ją z obowiązku dbania o siebie? o to, żeby ładnie pachnieć i schludnie wyglądać?? Czy bycie męskim oznacza bycie dzikusem, który goli się tylko od święta? Facet chce mieć świetną LASKĘ , a sam często jest flejtuchem . To ok waszym zdaniem?

Nie jest ok, a uważam i zresztą widzę, że są faceci co ładnie wyglądają, ale w tym momenci często mają o sobie za wysokie mniemanie i chcą sobie już nie poprostu ładną dziewczynę ale modelkę. Jest to dość denerwując, ale też dobrze, że nie patrzą się cały czas w lustro, bo wtedy trudno by ich było nazwać mężczyznami. To może niech będą poprostu czyści i zadbani, a my już będziemy (jak mamy jakiegoś mężczyznę) dbać o dobranie mu ubrań i td.

Comment

Ja tez myślę, że to jest dziwne, że my - kobiety tak się staramy, zeby im się podobać, a oni co..? co robią, żebyśmy zwróciły na nich uwagę? leniwi nic ale są też tacy, którzy dobrze wiedzą, że DOBRZE wyglądają i to wykorzystują "wiem, ze jestem ciachem i wiem, ze ona na to poleci" ... dlatego może jednak czasem lepiej wybrać fleje? która przynajmniej nie będzie egocentrycznym podrywaczem-klubowiczem?

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X