Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co wziac na camping ??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Co wziac na camping ??

Jadę niedługo na camping. Nie jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa, ale to pomysł mojego mężczyzny. Nie chce mu robic przykrości, dlatego się zgodziłam... No i teraz pojawia się problem.. Co wziąc ze sobą na camping, zeby przezyc ? I nie czuć się po tygodniu, jak jaskiniowiec/robinson crusoe ? Macie jakieś sprytne rozwiązania problemu pt "jak przezyc bez łazienki , kuchni i pradu" ?? bo ja nie za bardzo.. ratunku ...

ja zawsze ze sobą biorę zupki instant, dania w 5 minut, grzałkę do wody (bo każdy camping powinien posiadać kuchnię lub chociaż dostęp do gniazdka). na pewno przyda się latarka kuchnie można też łatwo zastąpić grillem - warzywka, mięso czy kiełbasa smakują świetnie zrobione na grillu!!! no a na dodatek sobie pojecie no i najważniejsze... chusteczki nawilżane! ;p uratują w każdej sytuacji.

Comment

Fajny pomysł z tym grillem
      Weź sobie jakiś dres do spania... To moja dobra rada... Żadnych koronkowych piżamek, bo i tak ich nie założysz;D Nie zapomnij o czymś mocnym na komary, bo wrócisz cała pogryziona, ja ka ..;/
      Jesli chodzi o kosmetyczkę, to zredukuj ilość kolorowych kosmetyków do minimum. Chyba tez się nie przydadzą
      Proponuję przemyśleć strategie pakowania kosmetyków do mycia, bo wiesz, jakie są łazienki na campingach ... Przecież całej torby podróżnej pod prysznic nie weźmiesz, a nosić wszystkie żele, szampony, toniki, tampony w rękach .................. Powodzenia

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X