Chciałabym przejść taki kurs, ponieważ bardzo boję się, że kiedy stanie się coś złego (wypadek na ulicy, ktoś z moich najbliższych będzie potrzebował pomocy), to nie będę wiedziała, jak się zachować... Nie wybaczyłabym sobie, gdyby przez moją niewiedzę i nieumiejętność pomocy ktoś ucierpiał. Gdzie mogę się zgłosić na taki kurs? Czy jest odpłatny? Słyszałam kiedyś, ze w pogotowiu coś takiego jest, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kurs pierwszej pomocy
Collapse
X
-
Pewnie, że możesz zgłosić się na taki kurs. Jakiś czas temu zrobiłam kurs pierwszej pomocy. Poza tym rówież nauczono mnie jak wygląda instrukcja bezpieczeństwa pożarowego. Wiadomo, że każdy się tego boi, ale dzięki temu można pomóc wielu osobom.Last edited by Lotka; 15-08-13, 05:24 PM.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Mamy w firmie open space, około 30 osób i kawa to temat rzeka – każdy coś innego, jedni chcą mocną, drudzy mleczną, inni tylko espresso. Teraz...
-
Channel: Nowe Technologie
30-05-25, 10:49 AM -
-
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że dużo gorzej widzę po zmroku. Prowadzenie samochodu wieczorem to ostatnio spore wyzwanie. Gdzie w Tarnowie warto...
-
Channel: Tryb Życia
28-05-25, 11:56 AM -
-
Cześć. Gdzie kupujecie swoje ubrania? Chciałam odświeżyć swoją szafę. Tak od a-z. Klimat bardziej kobieco, ale tak żeby Vansy nosić. Wiec bluzki...
-
Channel: Ubrania
27-05-25, 01:06 PM -
-
Chciałabym dać mojej przyjaciółce coś, co będzie takim symbolem naszej relacji. Nic wielkiego, raczej drobnostka, ale z jakimś znaczeniem. Myślałam...
-
Channel: Ciało
27-05-25, 10:47 AM -
-
Witajcie. Ile kosztuje założenie takiej strony w branży beauty?
Jakieś porady?...-
Channel: Tryb Życia
27-05-25, 10:05 AM -
Comment