Hej, jestem w trakcie kompletowania wyposażenia do nowego gabinetu zabiegowego. Szukam solidnego stołu z regulacją i najlepiej łatwego do czyszczenia. Zależy mi też na tym, żeby nie czekać miesiącami na realizację zamówienia. Gdzie kupujecie taki sprzęt?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Szukam gabinetu zabiegowego
Collapse
X
-
Zdecydowanie polecam poszukać w sklepach, które specjalizują się tylko w wyposażeniu medycznym – tam zwykle znają potrzeby gabinetów lepiej niż w ogólnych hurtowniach. Możesz sprawdzić https://medycznie.com.pl/ – mają kilka modeli stołów zabiegowych, w tym z hydrauliczną i elektryczną regulacją. Czas oczekiwania był u nich całkiem rozsądny, a obsługa pomaga dobrać opcję pod konkretną działalność. Ja też tam zamawiałam inne meble i wszystko było sprawnie ogarnięte.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Cześć! Prowadzę mały gabinet kosmetyczny i potrzebuję porządnej wanienki do dezynfekcji narzędzi. Zależy mi na czymś solidnym, łatwym w użyciu...
-
Channel: Ciało
Wczoraj, 08:21 AM -
-
Hej, jestem w trakcie kompletowania wyposażenia do nowego gabinetu zabiegowego. Szukam solidnego stołu z regulacją i najlepiej łatwego do czyszczenia....
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 07:52 AM -
-
A czy ktoś z was może ma doświadczenie z firmą Livingroom ? Tak pytam, ponieważ słyszałam, że jest to porządny salon meblowy Poznań , gdzie można...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
30-04-25, 08:51 AM -
-
Hejka,
czy wiecie może kolory loft do wnętrz jakie teraz są popularne? Jak w ogóle urządzić sobie mieszkanie...-
Channel: Nowe Technologie
30-04-25, 08:22 AM -
-
Koleżanki kochane, poszukuję butów - w grę wchodzą wyłącznie polskie marki, coś w stylu jazzówek, oxfordów, raczej eleganckie, muszą być wiązane...
-
Channel: Ciało
30-04-25, 07:32 AM -
Comment