Zastanawiam się nad osoczem bogatopłytkowym na włosy – dużo osób poleca, ale rozbieżność cenowa między gabinetami jest ogromna. Czy ktoś miał doświadczenie i może powiedzieć, czy warto przepłacać?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Osocze bogatopłytkowe na włosy
Collapse
X
-
Robiłam osocze wiele razy, ceny rzeczywiście bardzo się różnią. Ja zaryzykowałam i wybrałam zabieg w niższej cenie – efekty były rewelacyjne: włosy przestały wypadać i zaczęły rosnąć nowe. Skąd te różnice w cenach – szczerze, nie wiem. Może chodzi o sprzęt albo sposób podania. Jakbyś chciała zerknąć, to tutaj robią też osocze: https://estebelle.com.pl/zabiegi/osocze-bogatoplytkowe/.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zastanawiam się nad osoczem bogatopłytkowym na włosy – dużo osób poleca, ale rozbieżność cenowa między gabinetami jest ogromna. Czy ktoś miał...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 12:18 PM -
-
Zastanawiam się nad drink barem na wesele – warto, czy zbędny wydatek?
-
29-07-25, 11:26 AM -
-
Myślę o narożnym oknie w kuchni – czy lepiej zrobić całość otwieraną, czy jednak część fix? Jak to się sprawdza w praktyce?
-
28-07-25, 01:21 PM -
-
Cześć
Czy macie do polecenia jakąś firmę sprzedającą porządne skórzane buty? Szukam białych sneakersów / trampek, aby były wygodne,...-
Channel: Ubrania
25-07-25, 02:21 PM -
-
Cześć! Czy ktoś może polecić sprawdzonego dermatologa w Krakowie? Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem rumienia na twarzy, skóra mnie piecze...
-
Channel: Kosmetyki
25-07-25, 09:56 AM -
Comment