Dziewczyny gdzie mogę załatwić sobie terminal płatniczy do salonu kosmetycznego? Dodam, że dopiero co zakładam firmę
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Terminal płatniczy do salonu kosmetycznego
Collapse
X
-
Tak, istnieje program Polska Bezgotówkowa, który wspiera przedsiębiorców, również tych rozpoczynających działalność. Program oferuje darmowe terminale płatnicze na okres 12 miesięcy, co pozwala na wprowadzenie płatności bezgotówkowych bez dodatkowych kosztów. To świetna opcja, aby sprawdzić, jak klienci reagują na możliwość płatności kartą i czy warto kontynuować tę usługę po upływie roku. Szczegóły znajdziesz na stronie: https://polskabezgotowkowa.pl/
Najnowsze wątki
Collapse
-
Dziewczyny gdzie mogę załatwić sobie terminal płatniczy do salonu kosmetycznego? Dodam, że dopiero co zakładam firmę
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 01:42 PM -
-
Czy naprawdę trzeba robić jakiś kurs albo dużo czytać, zanim zacznie się robić paznokcie hybrydowe? Czy można po prostu kupić zestaw i próbować?
-
Channel: Paznokcie
08-08-25, 11:38 AM -
-
Zastanawiam się nad osoczem bogatopłytkowym na włosy – dużo osób poleca, ale rozbieżność cenowa między gabinetami jest ogromna. Czy ktoś miał...
-
01-08-25, 12:18 PM -
-
Zastanawiam się nad drink barem na wesele – warto, czy zbędny wydatek?
-
29-07-25, 11:26 AM -
-
Myślę o narożnym oknie w kuchni – czy lepiej zrobić całość otwieraną, czy jednak część fix? Jak to się sprawdza w praktyce?
-
28-07-25, 01:21 PM -
Comment