U córki łuszczyca skóry głowy dalej się utrzymuje, mimo że ma wakacje, zero szkoły, zero stresu. Słońce, dużo odpoczynku, a zmiany jak były, tak są. Czy to znaczy, że u niej musi chodzić o coś innego niż stres?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Brak stresu, słońce – a łuszczyca skóry głowy i tak się trzyma. Co dalej?
Collapse
X
-
Ja nie jem mięsa i jest spoko. Ale ważne, żeby też trochę mniej sterować wszystkim, szczególnie jak chodzi o dzieci. To tak bardziej z tej psychologicznej strony. Czasami łuszczyca się trzyma nie przez stres tu i teraz, tylko przez napięcia z przeszłości. U mnie pomogła zmiana podejścia i dermokosmetyki – np. szampon Psorisel wprowadziłam na stałe.
-
Może hormony? Tak się zastanawiam, czy mają wpływ na łuszczycę. Ja zauważam u siebie zmiany w zależności od cyklu – przed miesiączką zawsze pogorszenie. U dzieci to może być też kwestia dojrzewania, tarczycy albo innych rzeczy, które nie są takie oczywiste od razu.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zastanawiam się, czy zacząć robić sobie paznokcie hybrydowe sama w domu. W salonie bywa różnie, a chciałabym mieć większą kontrolę. Tylko trochę...
-
Channel: Kosmetyki
Wczoraj, 03:11 PM -
-
Hej, szukam dobrego ginekologa w Rzeszowie. Wyszedł mi pozytywny test ciążowy, ale trochę się boję, czy to na pewno ciąża i jakie badania powinnam...
-
Channel: Kosmetyki
Wczoraj, 02:27 PM -
-
U córki łuszczyca skóry głowy dalej się utrzymuje, mimo że ma wakacje, zero szkoły, zero stresu. Słońce, dużo odpoczynku, a zmiany jak były,...
-
Channel: Tryb Życia
09-09-25, 09:36 AM -
-
Rozważam modernizację naszego ośrodka kultury i patrzę na możliwości oferowane przez Wamat jako sceny producent . Zastanawiam się czy nowoczesne...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:58 AM -
-
Heja
Myślę o modernizacji naszej linii produkcyjnej i rozważam inwestycję w Smart Factory Software oferowane przez Nexelem. Wydaje...-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:15 AM -
Comment