Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku z tym poszukuje naprawdę dobrego ginekologa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rzeszów ginekolog
Collapse
X
-
Zalezy jak rozwinieta, jakie organy zajęte. Czesto jest tak, że to ciaża hamuje endometriozę. Czasem potrzebna operacja, potem ciaża.czasem farmakoterapia. Kazda pacjetka to indywidualny przypadek i nie ma uniewersalnej recepty na powodzenie.
W Rzeszowie polecam kontakt z panią doktor:
Kamila Chmiel prowadzi praktykę prywatną dla osób, które wolą skorzystać z bardziej komfortowych warunków, szybszego terminu wizyty czy rejestracji online.
Powinna doradzić co robić.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Kochane,
Mam problem ze zbyt częstym chodzeniem do łazienki i oddawaniem moczu. Ten okres czasu się zmniejsza, praktycznie muszę chodzić co...-
Channel: Kosmetyki
Wczoraj, 10:16 AM -
-
Co najlepiej pomoże w walce z kurzajkami? Czy ktoś może z tym walczył w ostatnim czasie? Mam jedną na nodze i nie wiem jak ją usunąć
...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 09:58 AM -
-
Hej dziewczyny, mam dość nietypową, krępującą dla mnie sprawe.
Od jakiegoś czasu mam tak, że dosłownie nie mogę przestać jeść. Jedząc...-
06-02-26, 11:05 AM -
-
4 Victory Higher than Los Angeles | On More Evaluate The Kansas Metropolis Chiefs defeated the Los Angeles Chargers, 17-10 John Elway Jersey, upon unday...
-
05-02-26, 10:23 AM -
-
When at the year of this producing) the Tigers include not however taken the marketplace for their to start with sport of the yr, that didnt avoid there...
-
05-02-26, 10:11 AM -

Comment