Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku z tym poszukuje naprawdę dobrego ginekologa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rzeszów ginekolog
Collapse
X
-
Zalezy jak rozwinieta, jakie organy zajęte. Czesto jest tak, że to ciaża hamuje endometriozę. Czasem potrzebna operacja, potem ciaża.czasem farmakoterapia. Kazda pacjetka to indywidualny przypadek i nie ma uniewersalnej recepty na powodzenie.
W Rzeszowie polecam kontakt z panią doktor:
Kamila Chmiel prowadzi praktykę prywatną dla osób, które wolą skorzystać z bardziej komfortowych warunków, szybszego terminu wizyty czy rejestracji online.
Powinna doradzić co robić.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 01:49 PM -
-
Witam! Otwieram niewielką klinikę medycyny estetycznej i jestem na etapie projektowania recepcji. Mam dylematem - co jest ważniejsze: żeby było efektownie...
-
Channel: SPA
Wczoraj, 11:40 AM -
-
Poratujecie tutaj pomysłami na gadżety dla klientek w gabinecie kosmetycznym?
Co ciekawego warto jest dla klientek przygotować?...
-
13-01-26, 02:28 PM -
-
Dziewczyny mam pytanie - widzę piękne botki zamszowe ale zastanawiam się czy kupować je na zimę. Czy zamsz nie zniszczy się od śniegu i soli? A...
-
13-01-26, 11:30 AM -

Comment