Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotografia reklamowa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Fotografia reklamowa

Wprowadzamy nową linię kosmetyków i potrzebujemy fotek które będą wyglądać luksusowo ale mamy ograniczony budżet. Czy fotografia reklamowa to faktycznie taki koszt czy da się to ogarnąć taniej u kogoś kto dopiero zaczyna?

Na zdjęciach reklamowych nie oszczędzaj bo to one sprzedają Twój produkt w pierwszej sekundzie. Tanie zdjęcia od amatora zazwyczaj kończą się tym że produkt wygląda plastikowo i nikt tego nie kupi za wyższą cenę. Dobra fotografia reklamowa to inwestycja która zwraca się w konwersji bo buduje markę od razu na wysokim poziomie. Jak chcesz zobaczyć jak się robi profesjonalny produkt to warto jest zajrzeć tutaj: https://andrzejstajer.pl/fotografia-reklamowa/.​

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Fotografia reklamowa
      vevi
      Wprowadzamy nową linię kosmetyków i potrzebujemy fotek które będą wyglądać luksusowo ale mamy ograniczony budżet. Czy fotografia reklamowa to...
      Dzisiaj, 01:47 PM
    • Prezent dla koleżanki
      Nonni
      Dziewczyny, wstawiałam post niedawno że chce odbudować znajomość z dawną przyjaciółką. Udało się! Obie zawiniłyśmy i chcemy zacząć „na...
      Wczoraj, 01:45 PM
    • Co ile chodzicie do ginekologa
      vevi
      Jak w temacie, jak często badacie się kontrolnie?...
      11-03-26, 11:02 AM
    • Czy mogę mieć nerwicę
      freles
      Hej, czy któraś z dziewczyn boryka się z nerwicą? Byłam dziś w pracy i się zdenerwowałam bardzo bo się pokłóciłam z chłopakiem. Pracowałam...
      09-03-26, 12:21 PM
    • Wesele drink bar
      vevi
      Cześć! Rozważamy zorganizowanie na weselu stołu z alkoholami i instrukcjami do kilku prostych drinków, które goście mogliby zrobić samodzielnie,...
      06-03-26, 10:48 AM
    Working...
    X