Cześć! Szukam sprawdzonej firmy sprzątającej w Gdyni i przy okazji chcę podpytać o Wasze doświadczenia, bo to mój pierwszy raz z taką usługą. Jak w takich firmach wygląda cennik przy korzystaniu z moich detergentów i jak wyliczają mycie dużych przeszkleń? Chciałabym też wiedzieć, czy w standardzie jest u nich wstawianie naczyń do zmywarki oraz układanie porozrzucanych rzeczy dzieciaków, czy pewnych stref w ogóle im nie powierzacie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Szukam firmy sprzątającej w Gdyni
Collapse
X
-
Jako osoba pracująca w tej branży podpowiem, że to Ty ustalasz co jest dla Ciebie wazne. Jesli chcesz, aby osoba ktora sprzata Twoj dom wyciagała naczynia ze zmywarki, ukladala pranie czy sortowala zabawki musisz się liczyc z tym, że to pochlania czas. Czas to pieniądz. Okna czy większe sprzątanie (za meblami, powierzchnie na wysokosci itp) robi sie zazwyczaj od 2 do 4 razy w roku ) jesli masz potrzebe mozna częściej ale nie mozna tego liczyc jako koszty zwyklego podstawowego sprzatania. Jeśli chodzi o Gdynię to polecam zorientować się tutaj: https://luxusclean.pl/ Uzyskasz wycenę usługi
Najnowsze wątki
Collapse
-
Cześć! Szukam sprawdzonej firmy sprzątającej w Gdyni i przy okazji chcę podpytać o Wasze doświadczenia, bo to mój pierwszy raz z taką usługą....
-
Channel: Tryb Życia
Dzisiaj, 10:25 AM -
-
1. U kogo robiłyście ? Jaka kwota?
2. Czy jesteście zadowolone? A może żałujecie bądź coś poszło nie tak?
3. Jak wasza rekonwalescencja...-
18-05-26, 12:21 PM -
-
Hej, szukam ciekawych zabawek do ogrodu

Czym bawia się obecnie Wasze maluchy?...-
12-05-26, 02:34 PM -
-
Hej, czy któraś z was dostała diagnozę zaburzeń osobowości narcystycznych? Terapueta twierdzi że je mam i nie bardzo akceptuje to że ja uważam,...
-
05-05-26, 11:06 AM -
-
Czy zaplanowaliście może już wakacje z maluchami? Gdzie się wybieracie w tym roku?
...
-
05-05-26, 10:58 AM -

Comment