Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prezenty na urodziny mężczyzny

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• prezenty na urodziny mężczyzny

odwieczny problem. co kupić facetowi na urodziny?! rok w rok przeżywam ten sam stres, bo nie mam zielonego pojęcia, co kupić mojemu facetowi na urodziny. perfumy już ma, książek nie czyta, kolejne spinki do mankietów?! dobra by była jakaś rzecz praktyczna, ale kompletnie nie mam pomysłu ;/ możecie mi coś polecić?

ja zazwyczaj stawiam na książki ale wiem, że jest on także fanatycznym miłośnikiem swojego samochodu, więc zawsze dokupuję mu jaki drobiazg z nim związany

może postawić na prezent, który będziecie mogli wykorzystać razem ? np. zorganizować wyjazd na weekend (szczególnie, że teraz sprzyja temu aura) lub też kupić bilety na film lub koncert zespołu, który lubi ?

Comment

dobrym rozwiązaniem według mnie są bony kwotowe! nie ma problemu, że nie trafimy z prezentem, bo solenizant będzie mógł sam sobie wybrać to, co będzie chciał! ja bardzo często kupuję takowe do empiku.

dobrymm pomyslem może być też kupno np. portfela, breloka na klucze, futerału na klucze... akcesoria z galanterii skórzanej generalnie.

Comment

zgadzam się z wymienionymi powyżej pomysłami typu galanteria skórzana, ale powinna porządnej i renomowanej firmy, aby prezent mógł służyć długo i niezawodnie.

co do bonów, mam niestety mieszane uczucia, ponieważ zgodnie z moją opinią prezent powinien być niespodzianką.

ofiarowując natomiast tego typu prezent pozbawiamy czynności obdarowywania elementu zaskoczenia, a także według mnie "idziemy na łatwiznę" - nie chcemy się głowić i zaryzykować kupna prezentu, więc aby szybko załatwić tę sprawę decydujemy się na bon, aby obdarowywany sam się zajął swoim podarunkiem.

Comment

ja urodziny czy inne okazje do dawania mężczyźnie prezentów wykorzystuję, aby moc kupić mu jakąś część garderoby.
          wiem, że on niestety niezbyt interesuje się modą, a ponadto nie lubi wydawać pieniędzy na nowe ubrania oraz jest święcie przekonany, że 2 swetry w szafie w zupełności wystarczają
          zwykle w takich sytuacjach kupuję coś dobrej firmy, aby było wysokiej jakości, ale nie szokujące nowoczesnym czy innowacyjnym designem. zwykle stawiam na kaszmirowy sweter czy też ładną koszulę

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X