mam już swoje lata, a dalej nie znalazlam mężczyzny, który by był dla mnie dość dobry. może mam zbyt wysokie wymagania, może nie potrafię zobaczyć dobrych stron, a widzę same wady, a może taki poprostu nie istnieje? a może... szukam w złych miejscach? potrzebuję kogoś troskliwego, indywidualistę, ale jednocześnie takiego, żeby się mną przejmował. wiem, że jest to trudne do znalezienia połączenie, ale mam nadzieję, że kiedyś znajdę... istnieją wogóle takie osobniki?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
mężczyzna idealny
Collapse
X
-
Niewielu jest idealnych mężczyzn...?! A JEST CHOCIAŻ JEDEN? Czy w ogóle jest jakikolwiek idealny człowiek??? Pozostawiam to pytanie bez odpowiedzi.
Mam jednak dla Ciebie radę i "przypowieść" z mojego i nie mojego życia.
"Przypowieść":
1. JA- niebawem skończę 20 lat. Miałam w swoim życiu wielu mężcz.... wielu chłopaków. Czy to oznacza, ze jestem łatwa?? Don't think so. To oznacza, że nie WYBRZYDZAM, nie oceniam z góry, nie szufladkuje... Że jestem skłonna dać komuś szansę. Wiadomo, spośród tych wielu zaledwie kilku - 2, może 3?? - okazało się naprawde sensownymi. Ale dzięki temu, że spróbowałam stworzyć związek z wieloma różnymi osobowościami, teraz wiem, czego tak naprawdę szukam w mężczyźnie. Co jest dla mnie wazne i jakie cechy powinien mieć mój przyszły mąż.. Aha, no i oczywiście ja także uczyłam się zwalczać swoje słabości, humory, "niedoskonałości swojej duszy" .
2. Moja przyjaciółka - ten sam wiek - bardzo atrakcyjna, mądra. Nigdy nie miała chłopaka. Dlaczego?? Czy dlatego, że nikt się nią nie interesował?? NIE!! Bo szuka ideału. Każdy jest dla niej "Zbyt kiepski". Zbyt wysoki, zbyt nieśmiały, zbyt śmiały, zawsze ZBYT JAKIŚ.
Może warto jednak dać komuś szansę ? (Nie twierdzę oczywiście, że trzeba dawać tę szanse każdemu... )
Może warto, byś zrozumiała, że niektóre wady można takiemu kandydatowi wybaczyć, jeśli w zamian zaoferuje Ci wiele cudownych cech?
Pozdrawiam
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment