Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

choroba lokomocyjna

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• choroba lokomocyjna

Witam wszystkich serdecznie
    Chciałam się Was poradzić, ponieważ od dziecka dręczy mnie choroba lokomocyjna. Głównie cierpię w autokarach, na długich dystansach, bo w samochodzie pomaga mi siedzenie z przodu, obok kierowcy. Przez długie lata po prostu unikałam wycieczek autokarowych, ale tak się teraz złożyło, że niedługo będę zmuszona jechać i to bardzo długo. Czy znacie jakieś sposoby na chorobę lokomocyjną, które mogłyby mi pomóc? Rozumiem, że mogę zażyć coś w stylu aviomarinu, chociaż pamiętam, że nie działał on na mnie najlepiej A czy znacie jakieś inne sposoby? Będę wdzięczna za każdą poradę, bo nie wiem jak wytrzymam tych parenaście godzin w autokarze

aviomarin to podstawa. musisz siadać tam, gdzie ruch jest najmniej odczuwalny, czyli pierwsze miejsca w samochodzie, autobusie, śródokręcie statku, okolice skrzydel w samolocie), pozycja leżąca lub półleżąca, zrezygnuj z czytania i obserwacji drzewek za oknem co więcej: wdychaj świeże powietrze we wnętrzu środka lokomocji jeśli to możliwe, nie jedz przed podróżą i w jej trakcie, często śpij i się zrelaksuj. na blędnik też robi dobrze... cynamon!!!

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
    X