Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wrażliwe zęby :/

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wrażliwe zęby :/

hej, niestety cierpię z powodu nadwrażliwych zębów - czasami wręcz nie mogę umyć zębów, ponieważ szczotkowanie sprawia mi niewyobrażalny wręcz ból poprzez dotykanie odsłoniętych szyjek zębowych.
    jak Wy radzicie sobie z podobnymi problemami ? czy możecie polecić mi jakąś pastę, która zmniejszy odczuwanie bólu ?
    jakąś płukankę jamy ustnej ?
    jakich szczoteczek do zębów używacie przy podobnym problemie z zębami ?

mogę polecić Ci dwie sprawdzone przez mnie osobiście pasty stworzone specjalnie dla osób z problemem wrażliwych zębów.
    są to :
    SENSODYNE - kiedy nałożysz pastę na dziąsło i wmasujesz spowodujesz chwilowe znieczulenie szyjek zębowych, dzięki czemu będziesz je mogła swobodnie umyć.

drugą jest także świetna, chociaż niezbyt przyjemna w smaku CLINOMYN dla palaczy o wrażliwych zębach.

sprawdź !

Comment

hej, polecam Ci pastę Colgate Sensitive Pro Relief! Trzeba codziennie szczotkować nią zęby i raz/dwa razy w tygodniu wetrzeć w dziąsła... Polecił mi ją dentysta. Super sprawa Po problemie nie ma ani śladu.

Comment

Ja byłam w gabinecie na takim specjalnym zabiegu. Pani używała jakiegoś narzędzia do wcierania mi jakiegoś specyfiku w zęby oraz dziąsła. Nie wiem, co to było, ale pomogło Do tego dostałam jakąś płukankę, czy cos takiego. Także Colgate'a. No i właściwie problem zniknął
        Polecam zatem wizytę u stomatologa

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X