Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Antydepresanty

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Antydepresanty

Naturalne antydepresanty - znacie jakieś? Bo nie chcę iśc do lekrza po tabletki... mam nadzieję, że jest jakiś sposób na poprawienie sobie humoru, bez uczucia senności i "otumanienia". Ostatnio źle się czuję z samą sobą, wszystko mnie przygnębia... a nie powinno, bo jest lato! Więc? Istnieją jakieś?

Hmm... Znam dwa.
    1. Czekolada - dostępna dla każdego śmiertelnika w każdym sklepie
    2. seks - ale , wiadomo, nie polecam z byle kim i byle gdzie ..

Dlaczego nie chcesz iść do lekarza? Kurcze, strasznie mnie to denerwuje, że w Polsce panuje takie przekonanie, że jak ktoś idzie do psychologa, tzn., że jest psycholem... Że niektórzy się tego wstydzą... Moim zdaniem pójście do psychologa to odpowiedzialna próba pomocy samemu sobie i poprawienia swojego życia. Bo DA się je poprawić.. Serio. Mam taką koleżankę, która przez cały okres gimnazjum miała objawy depresji, stany nerwowe, lękowe... Bóle głowy z tym związane, niemal codzienne. Przez to jeszcze gorszy humor. Zdaje się, że w ostatniej klasie gimnazjum, a może na początku liceum poszła do psychologa. Na początku szkolnego. Cośtam jej pomagał, ale niewiele. Niedawno (już skończyła liceum) powiedziała mi, że zażywa "pigułki szczęścia", które jej zalecił jakiś inny lekarz. Z tamtej smutnej osoby już nic nie zostało ... Także widzę, że jednak MOŻNA sobie pomóc tabletkami. Oczywiście pod warunkiem, że wiemy, co robimy ... i to się odbywa po konsultacji z kimś kompetentnym.

Ale jesli chodzi o Ciebie, to najpierw upewnij się, że to nie jest chwilowa chandra ...

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X