Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Samoopalacz

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Samoopalacz

Niestety od pewnego czasu nie mogę się opalać ze względu na problemy ze skórą. Niezbyt mi to pasuje, ponieważ moja skóra o niebo lepiej wygląda opalona. Jakoś trzeba sobie radzić, dlatego pomyślałam o samoopalaczach. Słyszałam kilka opinii na ich temat. Zawsze to było coś w stylu "będziesz mieć plamy, bo ciężko nałozyć samoopalacz równomiernie" , albo "będziesz żółta" ... Cóż , przestraszyłam się i nie spróbowałam na własnej skórze Ale może coś mi doradzicie i jednak dam się namówić?
    A i mam jeszcze jedno pytanie. Jaka jest różnica między samoopalaczem a balsamem brązującym?

odp. samoopalacz

Masz rację, że z samoopalaczami jest problem, żeby równomiernie je rozsmarować. Czasami nawet, jak źle umyjesz ręce po aplikacji są żółte. Nie mówiąc już o nieprzyjemnym zapachu na skórze, jaki po sobie zostawiają samoopalacze( Samoopalacze są najlepsze do wyrównywania różnic np. jeśli słabiej nam się buzia i dekolt opalają od reszty ciała. ) Jeśli chcesz mieć ładną "opaleniznę" lepiej zainwestować w krem brązujący na całe ciało, i to taki, który będzie miał przyjemny zapach. Różnica jest taka, że samoopalacze dają szybszy efekt, a kremy brązujące dopiero stopniowo koloryzują. Polecam Nivea Body Summer Beauty - używałam go przez całą zimę. W dodatku jest on ujędrniający i nie zostawia takich śladów po sobie jak samoopalacz. Jest od zdecydowanie delikatniejszy od samoopalacza, dlatego ciężko o plamy. Słyszałam też, że dobry jest Loreal'a krem NutriBronze. Wiem, że Bielenda ma nawet tego typu kremy o zapachu orzechowym Ja jestem wprost uczulona na zapach samoopalacza, dlatego krem brązujący to dla mnie zbawienie!
    Natomiast, jeśli jesteś mocno zniecierpliwiona, bo wszyscy są pięknie opaleni, a Ty nie, to polecam udać się na opalanie natryskowe. Metoda zdecydowanie najszybsza i najzdrowsza, ale... nieco kosztowna, a jej efekty są krótkotrwałe.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X