Chciałabym dać mojej przyjaciółce coś, co będzie takim symbolem naszej relacji. Nic wielkiego, raczej drobnostka, ale z jakimś znaczeniem. Myślałam o jakimś grawerze. Może ktoś z Was miał podobny pomysł i coś sprawdzonego poleci?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Coś symbolicznego dla przyjaciółki na prezent
Collapse
X
-
Bardzo fajny pomysł, takie symboliczne prezenty zostają na długo. Ja ostatnio szukałam czegoś podobnego i trafiłam na stronę, gdzie mają biżuterię srebrną z możliwością personalizacji. Można tam dobrać sobie zawieszkę, bransoletkę, naszyjnik i dodać swój własny grawer – krótki tekst, datę, cokolwiek chcesz. Biżuteria wygląda prosto i schludnie, więc pasuje do codziennego noszenia. Nie rzuca się mocno w oczy, ale ma wartość emocjonalną. Może coś takiego akurat będzie pasowało do tego, co chcesz jej podarować: https://lian-art.pl/bizuteria-srebrn...ersonalizowanaLast edited by Nonni; 20-06-25, 07:26 AM.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Good day to all our soothing water buffs! There's absolutely nothing quite like plunging into a steaming hot tub after a tiring day. For anyone in...
-
Channel: Kosmetyki
Wczoraj, 03:27 AM -
-
Szukam ciekawego prezentu na 50 tą rocznicę ślubu dla rodziców.
Doradzicie co warto jest podarować?...-
01-07-25, 11:31 AM -
-
Witam serdecznie,
Ja kieruję swoje pytanie do Pań, które miały podobny problem. Otóż za każdym razem, kiedy położę hybrydę na paznokciach...-
01-07-25, 10:32 AM -
-
Macie jakieś nietypowe, ale sprawdzone pomysły na drobne gadżety dla klientów – szczególnie takich, którzy mają dzieci? Chciałbym dać coś...
-
30-06-25, 03:33 PM -
Comment