Chciałabym dać mojej przyjaciółce coś, co będzie takim symbolem naszej relacji. Nic wielkiego, raczej drobnostka, ale z jakimś znaczeniem. Myślałam o jakimś grawerze. Może ktoś z Was miał podobny pomysł i coś sprawdzonego poleci?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Coś symbolicznego dla przyjaciółki na prezent
Collapse
X
-
Bardzo fajny pomysł, takie symboliczne prezenty zostają na długo. Ja ostatnio szukałam czegoś podobnego i trafiłam na stronę, gdzie mają biżuterię srebrną z możliwością personalizacji. Można tam dobrać sobie zawieszkę, bransoletkę, naszyjnik i dodać swój własny grawer – krótki tekst, datę, cokolwiek chcesz. Biżuteria wygląda prosto i schludnie, więc pasuje do codziennego noszenia. Nie rzuca się mocno w oczy, ale ma wartość emocjonalną. Może coś takiego akurat będzie pasowało do tego, co chcesz jej podarować: https://lian-art.pl/bizuteria-srebrn...ersonalizowanaLast edited by Nonni; 20-06-25, 07:26 AM.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Lekarz wspomniał, że mogę mieć stan przedrzucawkowy, ale nie wiem dokładnie, na jakiej podstawie się to stwierdza. Czy ktoś wie, jakie są kryteria...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 01:49 PM -
-
Hej, czy w Krakowie znajdę jakiś sprawdzony gabinet od depilacji laserowej bikini? Mam już dość podrażnień i wrastających włosków po maszynce.
-
Channel: Ciało
18-09-25, 01:20 PM -
-
Czy lepiej sprawdza się wanna, czy prysznic – co według Was daje większy komfort?
-
18-09-25, 10:35 AM -
-
Czy ktoś korzysta z taxi na co dzień, np. do pracy? Czy to w ogóle ma sens?
-
15-09-25, 08:21 AM -
-
Czy warto sadzić borówki w ogrodzie, skoro mamy swoje jagody?
-
12-09-25, 01:07 PM -
Comment