Chciałabym dać mojej przyjaciółce coś, co będzie takim symbolem naszej relacji. Nic wielkiego, raczej drobnostka, ale z jakimś znaczeniem. Myślałam o jakimś grawerze. Może ktoś z Was miał podobny pomysł i coś sprawdzonego poleci?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Coś symbolicznego dla przyjaciółki na prezent
Collapse
X
-
Bardzo fajny pomysł, takie symboliczne prezenty zostają na długo. Ja ostatnio szukałam czegoś podobnego i trafiłam na stronę, gdzie mają biżuterię srebrną z możliwością personalizacji. Można tam dobrać sobie zawieszkę, bransoletkę, naszyjnik i dodać swój własny grawer – krótki tekst, datę, cokolwiek chcesz. Biżuteria wygląda prosto i schludnie, więc pasuje do codziennego noszenia. Nie rzuca się mocno w oczy, ale ma wartość emocjonalną.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że dużo gorzej widzę po zmroku. Prowadzenie samochodu wieczorem to ostatnio spore wyzwanie. Gdzie w Tarnowie warto...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 11:56 AM -
-
Cześć. Gdzie kupujecie swoje ubrania? Chciałam odświeżyć swoją szafę. Tak od a-z. Klimat bardziej kobieco, ale tak żeby Vansy nosić. Wiec bluzki...
-
Channel: Ubrania
27-05-25, 01:06 PM -
-
Chciałabym dać mojej przyjaciółce coś, co będzie takim symbolem naszej relacji. Nic wielkiego, raczej drobnostka, ale z jakimś znaczeniem. Myślałam...
-
Channel: Ciało
27-05-25, 10:47 AM -
-
Witajcie. Ile kosztuje założenie takiej strony w branży beauty?
Jakieś porady?...-
Channel: Tryb Życia
27-05-25, 10:05 AM -
-
Zostawiłam dowód w wypożyczalni i zorientowałam się dopiero po dwóch dniach. Odebrałam go później, ale teraz się zastanawiam – czy powinnam...
-
Channel: Ciało
19-05-25, 04:48 PM -
Comment