Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wrastające włoski

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wrastające włoski

Po każdym rodzaju depilacji .... I maszynka i wosk i pianka i tym bardziej depilator ... Jak im zapobiegać? Peeling wystarczy??
    Czy w ogóle da się im zapobiec? Jak wy sobie z tym radzicie?

ja mam trochę inny problem, ponieważ mi włoski wrastają wyłącznie po użyciu depilatora i zupełnie nie wiem dlaczego tak się dzieje :/

walczę z tym problemem używając specjalnych kremów zapobiegających wrastaniu włosków - zmiękczają naskórek, co powoduje, że włosy są w stanie się przez niego przebić.
    można także podczas kąpieli pocierać depilowane miejsca rękawicą lub myjką albo stosować peeling gruboziarnisty, spróbuj !

Comment

Miałam duże problemy z wrastającymi włoskami w okolicy bikini. Nic mi nie pomagało, żadne peelingi. Po depilacji maszynką było najgorzej, po wosku trochę lepiej, ale nic nie pozwalało mi założyć kostiumu kąpielowego na plaży. Aż zdecydowałam się na depilację laserem diodowym. Efekt rewelacyjny, bo teraz włoski są dużo delikatniejsze i jak golę je maszynką już tak bardzo nie wrastają Używał raz na jakiś czas żelu przeciw wrastaniu włosków z Oriflame (22691 Żel eliminujący wrastające włoski Silk Beauty - Oriflame) naprawdę działa

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X