Czas najwyższy zawalczyć o lepszą sylwetkę. Chciałam Was podpytać o kwestie organizacyjne, a dokładniej o to, czy wybór między dietetykiem przyjmującym stacjonarnie a internetowym ma jakikolwiek wpływ na ostateczny sukces. Szukam sprawdzonych osób działających online, które realnie odmieniły Wasze podejście do jedzenia. Napiszcie też, czy zamawianie jadłospisu ma sens, czy szkoda funduszy i lepiej zainstalować darmowy program do liczenia kalorii.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dietetyk online
Collapse
X
-
Głosuję za współpracą z dietetykiem, zamiast liczenia kcal - i już tłumaczę dlaczego. Jestem dietetykiem i wielu specjalistów z mojej branży:
- pomoże Ci ogarniać dietę - i w deficycie i dobrą dla Twojego samopoczucia, bez liczenia kcal, a ucząc małych nawyków, komponowania posiłków
- przekaże Ci wiedzę o tym jakie substancje odżywcze są dla Ciebie ważne i gdzie ich szukać
- podpowie jakie małe pozadietetyczne nawyki wesprą Twoje cele
Liczenie kcal może być niezłym rozwiązaniem, ale badzo łatwo zacząć to robić, trudniej przestać. Plus, w nawiązaniu do powyższego, jakościowo kaloria kalorii nie równa - w sensie zapewnienia Ci m.in. odpowiedniej podaży żelaza, wapnia itp itd.
Pozwolę sobie dać namiar na dobrą panią dietetyk: https://olgarymkiewicz.pl/
Najnowsze wątki
Collapse
-
Mam 35 lat, palę papierosy i szukam antykoncepcji hormonalnej. Lekarka powiedziała że tabletki dwuskładnikowe są dla mnie przeciwwskazane i zaproponowała...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 12:00 PM -
-
Dziewczyny, co sprawdza się najlepiej na nadmiar skóry na górnych powiekach, bo moje spojrzenie straciło świeżość i wyglądam na niewyspaną nawet...
-
Channel: Kosmetyki
22-06-26, 09:25 AM -
-
Wczoraj stwierdziłam że nie mam dowodu osobistego, pewnie wypadł mi z torebki w centrum handlowym. Zgłosiłam na policję ale znajoma mówi że sama...
-
16-06-26, 02:46 PM -
-
Choruje na endometriozę.
Biorę tabletki jednoskładnikowe.
Mam torbiel na jajniku endo.
Mam również mięśniaki.
W czym problem?...-
15-06-26, 01:25 PM -
-