Czas najwyższy zawalczyć o lepszą sylwetkę. Chciałam Was podpytać o kwestie organizacyjne, a dokładniej o to, czy wybór między dietetykiem przyjmującym stacjonarnie a internetowym ma jakikolwiek wpływ na ostateczny sukces. Szukam sprawdzonych osób działających online, które realnie odmieniły Wasze podejście do jedzenia. Napiszcie też, czy zamawianie jadłospisu ma sens, czy szkoda funduszy i lepiej zainstalować darmowy program do liczenia kalorii.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dietetyk online
Collapse
X
-
Głosuję za współpracą z dietetykiem, zamiast liczenia kcal - i już tłumaczę dlaczego. Jestem dietetykiem i wielu specjalistów z mojej branży:
- pomoże Ci ogarniać dietę - i w deficycie i dobrą dla Twojego samopoczucia, bez liczenia kcal, a ucząc małych nawyków, komponowania posiłków
- przekaże Ci wiedzę o tym jakie substancje odżywcze są dla Ciebie ważne i gdzie ich szukać
- podpowie jakie małe pozadietetyczne nawyki wesprą Twoje cele
Liczenie kcal może być niezłym rozwiązaniem, ale badzo łatwo zacząć to robić, trudniej przestać. Plus, w nawiązaniu do powyższego, jakościowo kaloria kalorii nie równa - w sensie zapewnienia Ci m.in. odpowiedniej podaży żelaza, wapnia itp itd.
Pozwolę sobie dać namiar na dobrą panią dietetyk: https://olgarymkiewicz.pl/
Najnowsze wątki
Collapse
-
Czas najwyższy zawalczyć o lepszą sylwetkę. Chciałam Was podpytać o kwestie organizacyjne, a dokładniej o to, czy wybór między dietetykiem przyjmującym...
-
Channel: Dieta
Dzisiaj, 11:51 AM -
-
Cześć! Szukam sprawdzonej firmy sprzątającej w Gdyni i przy okazji chcę podpytać o Wasze doświadczenia, bo to mój pierwszy raz z taką usługą....
-
Channel: Tryb Życia
21-05-26, 10:25 AM -
-
1. U kogo robiłyście ? Jaka kwota?
2. Czy jesteście zadowolone? A może żałujecie bądź coś poszło nie tak?
3. Jak wasza rekonwalescencja...-
18-05-26, 12:21 PM -
-
Hej, szukam ciekawych zabawek do ogrodu

Czym bawia się obecnie Wasze maluchy?...-
12-05-26, 02:34 PM -
-
Hej, czy któraś z was dostała diagnozę zaburzeń osobowości narcystycznych? Terapueta twierdzi że je mam i nie bardzo akceptuje to że ja uważam,...
-
05-05-26, 11:06 AM -

Comment