Przyznaje, trochę się spiekłam na urlopie i efekt taki, że opalenizna piękna i brązowa, ale skóra będzie mi troche schodzić z noska i pleców...Czy znacie jakieś sposoby żeby temu zarazić, albo załagodzić ten przykry przebieg? Jakiś krem czy okłady? będę wdzięczna za każdą podpowiedź!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
schodząca skóra po opalaniu
Collapse
X
-
Nawilżać nawilżać i jeszcze raz nawilżać. Nie pomaga to wiele, ale potem, jak skóra schodzi, to nie łuszczy sie tak bardzo. Na pewno jak już się zacznie złuszczać, warto zainwestować w jakiś dobry peeling, żeby ten proces przyspieszyć, bo jak wiadomo, to nic przyjemnego :P Dobre są też balsamy po opalaniu, bo zawierają witaminy, które łagodzą takie właśnie efekty.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Witam Panie, jestem w 8 tygodniu ciąży i szukam ginekologa który będzie mnie prowadził. Chciałabym kogoś kto ma czas, dokładnie wszystko wyjaśnia...
-
Channel: Kosmetyki
22-12-25, 04:20 PM -
-
Mam mały biznes e-commerce sprzedający biżuterię. Zdjęcia które robię telefonem wyglądają amatorsko i to widać. Szukam fotografa produktowego...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
22-12-25, 11:09 AM -
-
Jaki laser na rumień polecacie ? I gdzie się udać w Krakowie na takie zabiegi?...
-
Channel: Tryb Życia
19-12-25, 11:08 AM -
-
Co Wam pomaga na atopowe zapalenie skóry? Co pomaga? W ostatnim czasie mam sporo zaostrzeń na dłoniach
-
Channel: Kosmetyki
17-12-25, 01:49 PM -
-
Jak w temacie Czy kupiliście w tym roku prezenty na święta? Co przygotowaliście dla bliskich?
Szukam inspiracji na to co warto jest im w tym...-
Channel: Tryb Życia
09-12-25, 11:42 AM -

Comment