Przyznaje, trochę się spiekłam na urlopie i efekt taki, że opalenizna piękna i brązowa, ale skóra będzie mi troche schodzić z noska i pleców...Czy znacie jakieś sposoby żeby temu zarazić, albo załagodzić ten przykry przebieg? Jakiś krem czy okłady? będę wdzięczna za każdą podpowiedź!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
schodząca skóra po opalaniu
Collapse
X
-
Nawilżać nawilżać i jeszcze raz nawilżać. Nie pomaga to wiele, ale potem, jak skóra schodzi, to nie łuszczy sie tak bardzo. Na pewno jak już się zacznie złuszczać, warto zainwestować w jakiś dobry peeling, żeby ten proces przyspieszyć, bo jak wiadomo, to nic przyjemnego :P Dobre są też balsamy po opalaniu, bo zawierają witaminy, które łagodzą takie właśnie efekty.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Hej, czy w Krakowie znajdę jakiś sprawdzony gabinet od depilacji laserowej bikini? Mam już dość podrażnień i wrastających włosków po maszynce.
-
Channel: Ciało
18-09-25, 01:20 PM -
-
Czy lepiej sprawdza się wanna, czy prysznic – co według Was daje większy komfort?
-
Channel: Tryb Życia
18-09-25, 10:35 AM -
-
Czy ktoś korzysta z taxi na co dzień, np. do pracy? Czy to w ogóle ma sens?
-
15-09-25, 08:21 AM -
-
Czy warto sadzić borówki w ogrodzie, skoro mamy swoje jagody?
-
12-09-25, 01:07 PM -
-
Jakie wino półsłodkie albo owocowe najlepiej sprawdzi się na prezent – coś, co nie jest przesadnie słodkie, ale ma przyjemny smak?
-
Channel: Kosmetyki
12-09-25, 12:39 PM -
Comment