Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

włoski na rękach :(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• włoski na rękach :(

Mam z nimi duży problem. Nie podoba mi się, że na przedramieniach rosną mi dość długie, a co gorsza ciemne włosy :/ Chciałabym je jakoś usunąć i stąd moje pytanie- czym najlepiej takie włoski usuwać?? maszynką musiałabym usuwać prawie że codziennie, bo na rękach jednak widać by było, że odrastają, a plastrami trochę się boje bólu. Czym więc lepiej? A może wogóle się na to nie powinnam decydować??

Myślę, że jednak powinnaś się na to zdecydować, jeśli jest to taki problem, jak mówisz... Mam koleżankę, która tez miała takie ciemne, długie włosy. Wyglądało to .. naprawde .... źle. Ja polecam zrobić tak: najpierw RAZ zgolić maszynką. Poczekać, aż odrosną tak na ok 5 mm i potraktować je plastrami lub depilatorem. Wiem , wiem... boli. Ale przed takim zabiegiem można wziąć ze dwie tabletki przeciwbólowe i powinno być trochę mniej strasznie.
    Potem włoski odrastają rzadsze i słabsze.
    Oczywiście będziesz musiała ten zabieg powtarzać co jakiś czas. Na to trzeba poświęcić z pół godziny. No i oczywiście - to też kosztuje. Ale uważam, że jednak warto.. Rączki będa wyglądały bardziej kobieco

Comment

Zgadzam się z Emmanuelą. Sama mam problem z owłosionymi rękami i depiluję włoski właśnie woskiem.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X