Mam z nimi duży problem. Nie podoba mi się, że na przedramieniach rosną mi dość długie, a co gorsza ciemne włosy :/ Chciałabym je jakoś usunąć i stąd moje pytanie- czym najlepiej takie włoski usuwać?? maszynką musiałabym usuwać prawie że codziennie, bo na rękach jednak widać by było, że odrastają, a plastrami trochę się boje bólu. Czym więc lepiej? A może wogóle się na to nie powinnam decydować??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
włoski na rękach :(
Collapse
X
-
Myślę, że jednak powinnaś się na to zdecydować, jeśli jest to taki problem, jak mówisz... Mam koleżankę, która tez miała takie ciemne, długie włosy. Wyglądało to .. naprawde .... źle. Ja polecam zrobić tak: najpierw RAZ zgolić maszynką. Poczekać, aż odrosną tak na ok 5 mm i potraktować je plastrami lub depilatorem. Wiem , wiem... boli. Ale przed takim zabiegiem można wziąć ze dwie tabletki przeciwbólowe i powinno być trochę mniej strasznie.
Potem włoski odrastają rzadsze i słabsze.
Oczywiście będziesz musiała ten zabieg powtarzać co jakiś czas. Na to trzeba poświęcić z pół godziny. No i oczywiście - to też kosztuje. Ale uważam, że jednak warto.. Rączki będa wyglądały bardziej kobieco
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zależy mi, żeby firmowe gadżety wyglądały trochę bardziej „premium”. Robimy sporo dla klientów z segmentu B2B i nie chcę rozdawać czegoś,...
-
Channel: Tryb Życia
26-03-25, 06:23 PM -
-
Babeczki robicie same paznokcie czy jednak wolicie iść do kosmetyczki?
-
Channel: Paznokcie
26-03-25, 02:37 PM -
-
Nie przepadam za typowymi zagłówkami przy łóżku, ale w sypialni chciałabym mieć coś, co trochę zrobi wrażenie i nada klimat. Co można dać zamiast?
-
26-03-25, 08:57 AM -
-
Mamy położone tynki gipsowe twarde ale są nierówności z tynku mąż chce sam położyć gładzie. Jakie polecacie ??? I możecie krok po kroku opisać...
-
13-03-25, 01:36 PM -
-
Możecie doradzić jakiś dobry ekspres do kawy? Chodzi tutaj o zakup ekspresu do kawy do bistro
...
-
13-03-25, 12:23 PM -
Comment