witam wszystkich, mam problem, ponieważ moja bardzo młoda latorośl (12 lat) już zaczęła borykać się z trądzikiem. w jej przypadku nie byłoby z nim takiego problemu, gdyby nie liczne wągry, którymi usiana jest jej buzia. pani dermatolog powiedziała, że jedynym sposobem na walkę z pryszczami będzie oczyszczenie mechaniczne twarzy. ja się jednak waham - czy 12 lat to odpowiedni wiek na pierwszą wizytę u kosmetyczki ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kiedy pierwszy raz do kosmetyczki ?
Collapse
X
-
Cóż, jeśli ma z tym problem, to dlaczego nie. Przecież to nie jest PRÓŻNOŚĆ, tylko sprawa lecznicza, czyż nie???
Może lepiej byłoby zaproponować jej zabieg kwasami owocowymi? Także ma działanie antytrądzikowe, a przynajmniej nie narusza skóry. Idź z córką do porządnego salonu kosmetycznego, wytłumaczcie na czym polega problem. Myśląca kosmetyczna doradzi odpowiednią metodę walki
-
Jeśli nie jesteś pewna, czy córka powinna iść na taki zabieg, może wybierz się do innej pani dermatolog i zapytaj co ona myśli na ten temat. Może ona znajdzie jakiś inny sposób na trądzik.
Comment
-
Dobry Wiek jest każdy, gdy trzeba. Można pójść przecież do kosmetyczki chociażby po to by usłyszeć co ona na te zabiegi dziecka w wieku 12 lat.
Może jeszcze czegoś w tym wieku robić nie można ale można to co jest nieszkodliwe i neutralne dla skóry..
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Rozważam modernizację naszego ośrodka kultury i patrzę na możliwości oferowane przez Wamat jako sceny producent . Zastanawiam się czy nowoczesne...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:58 AM -
-
Heja
Myślę o modernizacji naszej linii produkcyjnej i rozważam inwestycję w Smart Factory Software oferowane przez Nexelem. Wydaje...-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:15 AM -
-
Hej, potrzebuję czegoś więcej niż zwykłe maseczki na gumce. Chcę wiedzieć, czym różnią się chirurgiczne maski od półmasek FFP2/FFP3 i kiedy...
-
Channel: Tryb Życia
25-08-25, 11:21 AM -
-
Rozgrywka w big bass demo to idealny sposób, by odkryć, jak działa zbieranie symboli i dlaczego dynamiczne role potrafią zaskoczyć nawet doświadczonych...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
22-08-25, 08:40 PM -
-
Mam lekką postać łuszczycy, ale ostatnio po operacji (narkoza + leki) zmiany niemal całkiem zniknęły. Ciekawi mnie, czy to przypadek, czy ktoś...
-
Channel: Włosy
22-08-25, 11:07 AM -
Comment