Robi się coraz chłodniej (chociaż dopiero zaczął się październik....) . Już zaczynam zauważać, że moje dłonie reagują na takią temperaturę... Chciałabym się dowiedzieć, jak dbacie w swoje dłonie w zimowe dni. Moje ręce zimą zawsze są popękane i szorstkiego. A najgorsze jest to, że to okropnie boli ... Tej zimy postanowiłam zadbać o nie wcześniej , by nie cierpieć po fakcie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jak zimą zadbać o dłonie?
Collapse
X
-
Mam dla ciebie super wiadomość odkąd używam płyn do zmywania naczyń mydła w płynie i kremu do rąk www.naturagreen.pl na bazie rumianku i aloesu nie mam tego problemu ręce stały się gładkie zadbane )) POLECAM))
-
I would like to know how you care for your arms in the cool winter days. My arms are always chapped during the cool months season. I use hand lotion plus HB Security. I think it is ideal for his part. You can quickly try out.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment