Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wypada kupić w prezencie krem przeciwzmarszczkowy ?!:D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wypada kupić w prezencie krem przeciwzmarszczkowy ?!:D

hej,
    moja mamcia ma niedługo 45. urodziny iiii tak sobie myślę nad prezentem NO I wymyśliłam ten krem. Bo ona w ogóle o siebie nie dba. Tzn... może i dba, ale to jest dbanie typu "kupie sobie krem za 2.30 pln w kiosku, bo po co mi inny" . a mi sie wlasnie wydaje, ze warto zainwestować w siebie troche wiecej juz upatrzyłam jeden taki krem, wydaje mi się, ze w miarę skuteczny (dobra firma, dobre opinie itd, piekne opakowanie). wszystko super, tylko nie wiem, czy jej tym nie urażę ... Co sądzicie? Nie chce insynuować, jakoby miała jakieś takie straszne straszne zmarszczki i, ze nie da sie na nią patrzec ... Wypada?

hmm...a może zamiast kremu przeciwzmarszczkowego kupić jakiś inny kosmetyk? np ładne perfumy, czy pięknie pachnący balsam do kąpieli? Zależy oczywiście jaką Twoja mama jest osobą. Jeśli Twoja mama używała już wcześniej kremu przeciwzmarszczkowego to raczej nie ma problemu, ale jeśli chcesz ją wyrwać z "blogiej nieświadomości" to może jej być przykro...szczególnie na urodziny

Comment

A może się u niej sama spytasz, powiedz że krem jest świetny i że o tym kremie są super opinię, no i że nie chcesz żeby ten prezent jej się nie spodobał. Ja jeżeli mam wątpliwości to zawsze pytam się u osoby co ona o takim prezencie myśli.

Comment

Moja mama na pewno ucieszyłaby się z takiego prezentu, nie żeby była jakaś stara, ale sama często dopytuje mnie o dobre kremy. Myślę, że kobietki w tym wieku wiedzą, że mają już trochę zmarszczek tu i tam i muszą trochę je złagodzić. Krem na urodziny to jak najbardziej dobry pomysł, nie raniący drugiej osoby

Comment

Po prostu zapytaj czy chciałaby dostać krem przeciwzmarszczkowy. Może akurat sama o tym myślała, tylko potrzebuje doradcy Zaproponuj jej ten krem. Na pewno się ucieszy a jak zobaczy rezultaty to już nigdy nie sięgnie po krem z kiosku

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X