Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kosmetyki Vichy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kosmetyki Vichy

Są przeznaczone do skóry z problemami, czyż nie ? "Dbaj o zdrowie, zacznij od skóry", czy jakoś tak... No i tutaj pytam was, czy macie jakikolwiek kosmetyk tej firmy i czy opłaca się zapłacić trochę więcej za te kosmetyki?? Bo powiem szczerze, że dla mnie 50-60-70 zł za krem, albo 90 zł za podkład to jest dosyć dużo. Oczywiście, jeżeli to miałyby być dobrze wydaje pieniądze , to dlaczego nie, bo wydać 70 zł na DOBRY krem albo 5 razy po 25 zł za kiepski, tooo wiadomo, co się bardziej opłaca
    Zwłaszcza intrygują mnie te podkłady, które mają być "lecznicze". Tzn. kosmetyk + lek w jednym. Macie jakąś wiedzę na temat ich skuteczności ?

Miałam kiedyś problemy z trądzikiem i "uzdrowił" mnie krem Vichy Normaderm. Byłam zachwycona, bo zlikwidował zmiany jednocześnie świetnie nawilżając skórę, w przeciwieństwie do leków przepisanych przez dermatologów na bazie alkoholu.
    Jeżeli chodzi o podkład, kiedyś używałam Vichy Aera Teint (czy coś takiego ) dla skór mieszanych i byłam równie zachwycona do momentu kiedy zmienili formułę i już nie jest taki dobry.

Comment

Tutaj masz sporo kosmetyków vichy - ogólnie solidna marka, tylko dosyć wysokie ceny

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
      X