Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kosmetyki Vichy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kosmetyki Vichy

Są przeznaczone do skóry z problemami, czyż nie ? "Dbaj o zdrowie, zacznij od skóry", czy jakoś tak... No i tutaj pytam was, czy macie jakikolwiek kosmetyk tej firmy i czy opłaca się zapłacić trochę więcej za te kosmetyki?? Bo powiem szczerze, że dla mnie 50-60-70 zł za krem, albo 90 zł za podkład to jest dosyć dużo. Oczywiście, jeżeli to miałyby być dobrze wydaje pieniądze , to dlaczego nie, bo wydać 70 zł na DOBRY krem albo 5 razy po 25 zł za kiepski, tooo wiadomo, co się bardziej opłaca
    Zwłaszcza intrygują mnie te podkłady, które mają być "lecznicze". Tzn. kosmetyk + lek w jednym. Macie jakąś wiedzę na temat ich skuteczności ?

Miałam kiedyś problemy z trądzikiem i "uzdrowił" mnie krem Vichy Normaderm. Byłam zachwycona, bo zlikwidował zmiany jednocześnie świetnie nawilżając skórę, w przeciwieństwie do leków przepisanych przez dermatologów na bazie alkoholu.
    Jeżeli chodzi o podkład, kiedyś używałam Vichy Aera Teint (czy coś takiego ) dla skór mieszanych i byłam równie zachwycona do momentu kiedy zmienili formułę i już nie jest taki dobry.

Comment

Tutaj masz sporo kosmetyków vichy - ogólnie solidna marka, tylko dosyć wysokie ceny

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X